2777
2789

مثلا 

من نمیدونم چرا مردم ایران از همین زبان فارسی خودمون استفاده نمیکنن بخدا فارسی خیلی قشنگ تره  ابهت زبان غنی سرزمین خودتون رو زیر سوال نبرید حالا مثلا انگلیسی میگید که یعنی با کلاسید اصلا با کلاس یعنی چی 

ینی چی که کال کردم اقا بگو تماس گرفتم 

کراش ینی چی 

کاپل یعنی چی 

این بروبازیا چیه 

من خودم دارم زبان انگلیسی میخونم علاقه دارم کلن هر زبانیو  دوست دارم یاد بگیرم  اما اما زبان خودم در الویته 

بیاید تمرین کنیم در جملات روزمره خودمون کلامت زیبای فارسی به کار ببریم 

کیا بامن موافقن؟!

کو ؟!  کجاست !؟

بعضی از کلمات واقعا فارسیش مزخرفه نمیشه عادت کردیم به استفاده از انگلیسیش مثلا چطور به کراوات بگیم دراز آویز زینتی ! حالا این تو ذهنم بودا وگرنه خیلی کلماته دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از کلمات واقعا فارسیش مزخرفه نمیشه عادت کردیم به استفاده از انگلیسیش مثلا چطور به کراوات بگیم د ...

حالا تو هم گشتی چیو پیدا کردی 😄اینو خب با عقل جوردرنمیاد فارسیش رو بگی 

کو ؟!  کجاست !؟

بعضی از کلمات واقعا فارسیش مزخرفه نمیشه عادت کردیم به استفاده از انگلیسیش مثلا چطور به کراوات بگیم د ...

منظور بنده کلمات جدیدی هست که به طور نامحسوس داره وارد زبانمون میشه  

مثل چیپ که میشه ارزان 

وخیلی کلمات دیگه 

اگر همینجوری پیش بریم چیزی از زبان قشنگمون نمیمونه 

کو ؟!  کجاست !؟

ببین کلمات کاپل‌ و ... رو کاری ندارم

ولی بعضی وقتا دست خودمون نیست. مثلا من اکثر تایم روزم بخاطر کارای دانشگاه با زبان درگیرم‌.یعنی بیشتر از فارسی، با انگلیسی درگیرم. اینکه بعضی کلمات رو اونطوری بگی چیز عجیبی نیست. از طرفی بعضی معادل درستی تو فارسی ندارن

ببین کلمات کاپل‌ و ... رو کاری ندارمولی بعضی وقتا دست خودمون نیست. مثلا من اکثر تایم روزم بخاطر کارا ...

الان همین تایم تا چند سال پیش همه میگفتن زمان یا وقت 

بهتره از خودمون شروع کنیم وبه فرزندانمون هم یاد بدیم 

کو ؟!  کجاست !؟

الان همین تایم تا چند سال پیش همه میگفتن زمان یا وقت بهتره از خودمون شروع کنیم وبه فرزندانمون هم یاد ...

فرمایشتون صحیح هست ولی اون دیگه به اولویت هر کی برمیگرده که هر جور راحته می‌تونه صحبت کنه. من خودم با یه سری کلمات فارسی واقعا ارتباط نمی‌گیرم و کلا انگلیسی رو به فارسی ترجیح میدم. 

منظورش اونا نیست اونا برای خیلی قبله که عادت کردیم ولی این کلماتی که جدیدا دارن وارد زبانمون میشن خیلی ناجوره مثل کراش رل دیت یه برنامه ایرانی نگاه میکنی نمیفهمی چی میگن زیرنویس میخواد 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

100 موافقم البته من برخی از کلمات انگلیسی که واژه درستی تو فارسی ندارن رو همونطوری میگم

یکی این یکی کلمات عربی که بعضیا مثلا میخوان قلمبه سلمبه حرف بزنن که ما خیلی دایره لغاتمون بالاست مدام از کلمات عربی استفاده میکنن که اشکارشو تو فارسی داریم و میشه همونو ساده گفت!!!!