2777
2789
خب این کلا از اول دوستت نبود ، به قول خودت فقط سیاست و همینطوری بود خب معلومه که ببینه تو بهتر از او ...

آره در کل باعث شد اعتماد نکنم الان با اینکه دوستای جدیدی دارم ولی ب هیچکدوم از زندگیم چیزی نمیگم

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

آره در کل باعث شد اعتماد نکنم الان با اینکه دوستای جدیدی دارم ولی ب هیچکدوم از زندگیم چیزی نمیگم

درستش همینه ، با کسی دشمن نباش 

ولی حواست باشه یه حدیث هست که میگه با دوستت جوری باش چون ممکنه یه روز دشمنت باشه و با دشمنت هم جوری باش چون ممکنه یه روز دوستت بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی صمیمیم یجوری همو بوس میکنیم ک انگار تو هر بوس کل جوونمون رو بهم هدیه میدیمفقط تو خواب از هم بی ...

😐😐😐😐 عزیزم ادامه حرفمو نخوندی گفتم این مدلی باشید بدون دلیل خاصی به دفعه در حدی بشه که فقط انگار آشنای قدیمی بودین

آره

دختر خالم با چنتا فامیل نزدیکی که داشتم

همسن بودیم

تا به خودم اومدم از هم دور شدیم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

اره با دخترعموم در حد مرگ صمیمی و مثل خپاهر بودیم رفت با اکسم که اونم فامیل بود ازدواج کرد و کات شدیم بدون دعوا و هیچ توضیحی

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

هعی ، خیلی ناراحت کننده هست یاد اون ضرب المثل میفتم ، پارسال دوست و امسال آشنا

خیلی وقتا راه زندگی آدمارو از هم جدا میکنه🥲

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮