2777
2789
عنوان

وای نمیدونم دارم چه غلطی میکنم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص اورژانس بلایی سر رحم میاره بعد چندین بار استفاده که دیگه رحم بچه نمیاره من درسشو خوندم آناتومی و ...

فیزیولوژی قبول ولی به آناتومی چیکار داره قرص بدبخت😅😁 تو رو خدا نگید این چیزا رو

فقط شما نیستید بقیه هم درس خوندن

تا یکی دوبار در سال اکیه

درسته که بهتره کلا استفاده نشه ولی این چیزا که شما میگید هم درست نیس

در ضمن باعث ناباروری همیشگی نمیشه فقط همون سیکل پریود و  موقتا احتمال بارداری رو تا حد زیادی کم میکنه

میگفت ضررش بیشتر از منفعتش و بایه یبار اتفاقی نمی افته ریتم قاعدگیت بهم میرزه و ...

اول اینکه با یکبار هم اتفاقا باعث حاملگی میشه. 

بعدشم همین الانم هنوز وقت هست برای خوردنشون. تا ۷۲ ساعت میشه استفاده کرد. ممکنه اثرش کمتر بشه

از این به بعد هم روش مطمئن استفاده کن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دوست چند ساله هم نباید از خصوصی ترین مساله شما و همسرتون مطلع باشه عزیزمبه نظرم یکیشو که خوردی اون ی ...

درسته اخه من واقعا بی تجربه ام شب که یکیشو خوردم زیاد استرس نگرفتم ولی صب که ازخواب بلند شدم مثل چی ترسیده بودم مامانمم یه شهر دیگه اس و توضیح اینجور مسائل برای مامان واقعا برام سخته

اخه الان تقریبا 30 ساعت گذشته اتفاقی برای رحمم نیوفته

نه عزیزم هیچ اتفاقی برای رحمت نمی افته. صرفا روی سیکل تخمک گذاری تخمدان اثر میگذاره نگران نباش

ولی سعی کنید از کان.دوم استفاده کنید که بی ضرره