2777
2789
عنوان

کارگر برای خانه تکونی

294 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها میخوام امسال کارگر بگیرم. روزی چقدر میگیرن؟ از ساعت چند تا ساعت چند کار میکنن؟ قیمت عرفشو میخوام بدونم. 

این نیز بگذرد 

برای ما یکی میاومد ساعتی ۱۰ هزار تومن

زمان رفت و برگشتش هم با هم هماهنگ میشید

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو نت همه گرونن به نظرم برو تو نرم افزار نت برگ یا تخفیفان هلپی رو سرچ کن اگه تخفیفش مونده باشه عالیه یه خانم واسه من اومد ۶ ساعت کار کرد ۳۵ تومن پولش شد خیلیم تمیز و سریع کار میکرد... اکه تخفیفاش تموم شده بود خودت نرم افزار هلپی رو نصب کن و از اونجا یه دستیار نظافتی سفارش بده فکر کنم بدون تخفیف واسه ۶ ساعت ۶۵ تومنه واسه خانم... اسمو عکسشم وقتی تایید بشه نشونت میده اخرسرهم بهش امتیاز میدی خیلی خوبه من سه چهارتا نرم افزار دیگم دانلود کردم اما هلپی ارزونترینشه

عزیزم تو نت همه گرونن به نظرم برو تو نرم افزار نت برگ یا تخفیفان هلپی رو سرچ کن اگه تخفیفش مونده باش ...

اونوقت اسمش دستیاره یعنی همه رواون انجام نمیده خودمون باید کمک کنیم؟ اصلا کسی بیاد چجوریه تعرفه ش؟منظورم اینه که مثلا تویه روز کارارو میکنه؟ من واسه اثاث کشی یکیو میخوام واقعا اونموقع بچم بیاد نمیتونم .

مرسی ازاستارتر بابت تاپیک خوبت چون سوال منم بود خیلی خیلی

اونوقت اسمش دستیاره یعنی همه رواون انجام نمیده خودمون باید کمک کنیم؟ اصلا کسی بیاد چجوریه تعرفه ش؟من ...

نه عزیزم دستیار میگن چوم محترمانه تره تا کارگر بعدشم خب دستیار شماس شما دستور میدی ایشون انجام میدن، بله فقط قبلش کارتون و روزنامه و اینا اماده کن که کم نیاد چون شما قبلش پولشو دادی، تقریبا از ساعتی ده تومن تا پونزده تومنه... خانم ها پنج یا ده تومن‌گرونتره بستگی به شرکتش داره... واسه ۸ ساعت فکر کنن ۸۰ تومن میشه ... برنامشو از گوگل پلی یا بازار دانلود کن خیالتم راحت 

نه عزیزم دستیار میگن چوم محترمانه تره تا کارگر بعدشم خب دستیار شماس شما دستور میدی ایشون انجام میدن، ...

عزیزم میشه بهشون اطمینان کرد؟ من خیلی میترسم از غریبه ها آخه خودم تنهام تو خونه مثلا خدای نکرده دست کج نباشن یا خطرناک نباشن یه ذره سخته اطمینان کنم مجوزشون معتبره؟ ببخشید واقعا 

این نیز بگذرد 
عزیزم میشه بهشون اطمینان کرد؟ من خیلی میترسم از غریبه ها آخه خودم تنهام تو خونه مثلا خدای نکرده دست ...

منم واقعا این برام مساله نگران کننده و سختی بود اخر دلمو زدم به دریا... اول طلا و پولهای نقدتو بردار بزار توی یه کمد که قفل میشه و خیلی دم دست نیست... بعدشم عکس اسم و شماره اون شخص برات میاد که میتونی اسکرین شات بگیری واسه همسرت بفرستی و وقتیم اومد بخوای میتونی ازش کارت شناسایی شرکتشون رو بخوای