2777
2789

ما گیلانیم  بخدا پارسال و سالای قبل خیلی خیلی گرم تر بود 

از خرداد ما کولر روشن می کردیم امسال خرداد نصف ماه بارون و سرد بود نصف دیگ هم ک آفتاب بود نهایتا ۲  ۳ روزش خیلی گرم بود😐 الانم تیر ۳ ۴ روز اول اصلا آفتاب نبود شبا سرده خیلی  من هنگم...‌ سال قبل من شبا با تاپ و شلوارک پنجره باز می خوابیدم الان با پتو 🥲 یعنی کی میخواد خیلی گرم شه؟

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الانم من دارم یخ میزنم

شما کجایین

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم اینجا از گرما تلف میشم🥵

خوشبحال شما شمالیا واقعا 

هوای سرد رو میشه تحمل کرد ولی گرما رو اصلا و ابدا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم همین حس رودارم 

مایزدیم وازاردیبهشت هرسال بایدکولرروشن میکردیم 

ولی امسال تواون بازه اصلاگرم آزاردهنده نبود 

ولی الان دیگه گرم شده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

وای بهتر

منم مازندرانم هوا خیلی خوب و بهاریه یه نسیم ملایم دائم در جریانه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

دقیقا هوا خنک شده ولی خوبه 

هوای خنک رو از گرما بیشتر دوست دارم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

من دارم اینجا از گرما تلف میشم🥵خوشبحال شما شمالیا واقعا هوای سرد رو میشه تحمل کرد ولی گرما رو اصلا ...

بابا بخدا امسال اینجوری شده من خودم باورم نمیشه 😂 هر فصل باید دمای خودش رو داشته باشه من از تابستون خنک بدم میاد  میخوام دوباره گرم و شرجی شه زیر کولر هندونه بخورم

ماهم گیلانیم

حس میکنی امسال خیلی سرد تره؟😭 اصلا خوب نیست