2777
2789

من چندتا ختم و چندتاچله  هم زمان باهم  برداشتم

از چند نفر شنیدم خوب نیست سنگینی میاره

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه

چرا سنگین هم میشه ادم من زیاد مطالعات نداشتم ولی تا جایی که من فهمیدم چون انرژی به شدن مثبت و زیادی روونه میشه به سمتت ممکنه نتونی تحمل کنی مگه اینکه رشد معنوی داشتی وفرکانست رفته باشه بالا اون موقع اوکیه ولی فکر کنم باید کرامت هم بدی بعد از چله مثلا چندتا لقمه درست کنی بخش کنی بین مردم از این چیزای کوچیک که سختت هم نباشه در راه خدا حتمااا باشه نیتت

اینجوری فکر کنم سنگینی نداشته باشه 

-

چرا سنگین هم میشه ادم من زیاد مطالعات نداشتم ولی تا جایی که من فهمیدم چون انرژی به شدن مثبت و زیادی ...

اره  من  نیمه مذهبی هستم،  زیاد مذهبی نیستم

و بشدت تو این دوماه  ختم چله زیادی برداشتم

مخصوصا یس،  الان تقریبا  خواب هام تعبیر میشن  

مثلا شبدخواب جنگ  دیدم  صبح بیدار شدم تعبیر شر

برای ازدواجم  چندتا ختم های بزرگ برداشتم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

اره من نیمه مذهبی هستم، زیاد مذهبی نیستمو بشدت تو این دوماه ختم چله زیادی برداشتممخصوصا یس، الا ...

امیدوارم که حتما جواب بگیری عزیزم💙

اول بسپار به خدا با خدا درد دل کن در مورد ازدواج گاهی همین کارای ساده اینقدر تاثیر داره که ده سال چله برداشتن نداره

خواب دیدن عادیه برای خیلی ها اتفاق افتاده

کرامتم بدی بعد از چله ها خیلی خوب باشه  به نیت خدا 

-