2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت تو پریودی

176 بازدید | 18 پست

خانوما شبتون بخیر من روز ۳۷ دوره ام هستم قبلا کیست داشتم دو سه ماهی میشه بدون دارو پریودم سر جاش بود یعنی روز ۳۳ دوره پریود میشدم الان از دیروز یعنی روز ۳۶ دوره یه لکه کمرنگ داشتم امروزم کلا سفید بود الان یکم زرد شده بی بی چک زدم مثبت شد پیشگیری هم طبیعی بوده برای همین مشکوکم باردار باشم امکانش هست هم پریود باشی هم بی بی چک مثبت باشه؟یا واقعا باردارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ماه ینی پریود شدی ؟ یا فثقط لک دیدی

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

سلام عزیزم 🌸

در مورد شرایطی که گفتی، چند نکته خیلی مهمه:

✅ ۱. بی‌بی‌چک مثبت = احتمال بارداری بسیار بالاست

اگر بی‌بی‌چک درست و طبق دستور استفاده شده و مثبت نشون داده، حتی با وجود لکه‌بینی یا ترشحات، احتمال بارداری بالاست.

بی‌بی‌چک معمولاً با تشخیص هورمون hCG در ادرار کار می‌کنه که فقط وقتی ترشح میشه که لقاح و لانه‌گزینی اتفاق افتاده باشه.

---

🔸 ۲. آیا میشه هم پریود باشی هم بی‌بی‌چک مثبت؟

نه به اون شکل. اگر بی‌بی‌چک مثبت واقعی باشه، دیگه اون چیزی که فکر می‌کنی پریوده احتمالاً پریود نیست، بلکه:

🔹 لکه لانه‌گزینیه (Implantation bleeding):

خیلیا اون رو با شروع پریود اشتباه می‌گیرن.

این لکه‌ها معمولاً قهوه‌ای، صورتی یا زرد کم‌رنگ هستن و سبک‌تر از پریود معمولی.

---

🔸 ۳. پیشگیری طبیعی = امن نیست

حتی با روش طبیعی (قطع رابطه قبل از انزال)، همچنان احتمال بارداری وجود داره چون پیشاب هم می‌تونه اسپرم داشته باشه.

---

✳️ پیشنهاد:

۱. بی‌بی‌چک رو دوباره تکرار کن با اولین ادرار صبح (بهتر جواب می‌ده).

۲. اگه دوباره مثبت شد ➜ حتماً آزمایش خون بتا hCG بده که دقیق‌ترین راهه.

۳. اگه لکه‌بینی ادامه پیدا کرد یا درد داشتی ➜ برو دکتر که از بابت بارداری سالم یا احتمال حاملگی خارج‌رحمی مطمئن شی.

این ماه ینی پریود شدی ؟ یا فثقط لک دیدی

نه ماه قبل تاریخ ۲۸ تا ۴ پریود بودم این ماه دیگه هی منتظر شدم پریود شم نشدم الان چهار روز از موعدم گذشته تازه کلی زعفرون اینا خوردم😑😑😑

نه ماه قبل تاریخ ۲۸ تا ۴ پریود بودم این ماه دیگه هی منتظر شدم پریود شم نشدم الان چهار روز از موعدم گ ...

پس چرا نوشتی پریودی و حاملگی😐😐😐😐

بی بیچکتم مثبت بوده بارداری دیگ 

اازمایشم بده

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

سلام عزیزم 🌸در مورد شرایطی که گفتی، چند نکته خیلی مهمه:✅ ۱. بی‌بی‌چک مثبت = احتمال بارداری بسیار با ...

ممنون عزیزم از جواب دقیقت حتما صبح دوباره بی بی میزنم🥲

میدونین اصلا امادگیشو ندارم نه دندونای درست حسابی دارم اضافه وزن دارم چه میدونم هزار تا درد ک هی قرار بود امروز نه فردا برم دنبالشون و نرفتم بازم اگ حامله باشم هزار بار خداروشکر می‌کنم ولی ۲۳ سالمه خیلی استرس دارم الان نمی‌دونم باید اولین کار چیکار کنم بعدش چیکار کنم شوکه شدم