2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو ذوقم نمیخوره چون نصف شوخی هام تیکه ست طرف دو هفته بعد متوجه منظورم میشه

البته تیکه به منظور بد و اذیت کردن نه همون به منظور شوخی کردنه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

کل اطرافیانم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

نه من دل نمیشکنم اما سعی میکنم رابطم رو کمرنگ کنم اگه از شوخیاش خوشم نیاد وگرنه دل نمیشکنم

خوب دوست و رفیق نیست طرفت که قطع کنی....مثلا خواهرت باشه یا دختر داییت مثلا یا اصلا مامانت🫠

اره پیش اومده 

بعد اصلا شوخی بدی نبود ها

طرف هم خودش همیشه خیلی بدتر از اون چیزا رو به عنوان شوخی میگفت من به دل نمیگرفتم

سر همونم رابطمو باهاش کمرنگ کردم بعد چندوقتم کلا تموم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خوب دوست و رفیق نیست طرفت که قطع کنی....مثلا خواهرت باشه یا دختر داییت مثلا یا اصلا مامانت🫠

خوب گفتی خانواده همون مامان و بابا و خواهر و برادر و همسر اخلاق من رو میدونن اما متاسفانه دوستام نه ببینم شوخیشون خرکی هست به روشون نمیارم اما کم کم کم کمرنگ میشم براشون

Life is money