یعنی دیدم که بقیه غذارو جدا میخورن سالادرو جدا ...
من چه سالاد فصل باشه چه شیرازی روی غذا میریزمو میخورم زشته واقعا؟؟؟اخه امشب یکی یجوری نگام میکرد
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
به نظر من یه جوریه کلا ظرف سالاد هم جدا میکنم از غذای اصلی
اره خب ماهم ظرفش رو جدا میکنیم .من هرقاشقی که میخوام بخورم یه قاشق سالاد هم روش میریزم
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
بشدت اعتقاد دارمغذا خوردن تو جمع آداب خودش رو داره
خب منم که باکله نمیرم تو ظرف اتفاقا خیلی هم شیک و تمیز غذا میخورم اما خب این عادت بد رو دارم