2777
2789
عنوان

به نظرتون زشته که تو مهمونی

610 بازدید | 33 پست

من عادت دارم سالادمو قاطی غذام میکنم میخورم 

یعنی دیدم که بقیه غذارو جدا میخورن سالادرو جدا ...

من چه سالاد فصل باشه چه شیرازی روی غذا میریزمو میخورم زشته واقعا؟؟؟اخه امشب یکی یجوری نگام میکرد 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت باش ، دیکه گذشت😂

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

به نظر من یه جوریه کلا ظرف سالاد هم جدا میکنم از غذای اصلی

اره خب ماهم ظرفش رو جدا میکنیم .من هرقاشقی که میخوام بخورم یه قاشق سالاد هم روش میریزم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
واقعاا😐😐😐لطفا دیگه اینکارو نکن

چرا خب ...عادت دارم اونوقت غذا بهم مزه نمیده

بشدت اعتقاد دارمغذا خوردن تو جمع آداب خودش رو داره

خب منم که باکله نمیرم تو ظرف اتفاقا خیلی هم شیک و تمیز غذا میخورم اما خب این عادت بد رو دارم