2777
2789
عنوان

شما تا حالا معجزه ای دیدین از امام حسین و ابوالفضل و غیره

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم بگم چی ولی سه بار از چله زیارت عاشورای امام حسین معجزه دیدم

همینجوری 40 روز  زیارت عاشورا خوندی؟ 

یا هدیش کردی به یکی؟ 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
زنده بودنم یعنی چی؟ بیمار بودین؟

من ۲ سال پیش وقتی از اربعین برگشتم پشتم یه غده عفونی دراومد که تقریبا اندازه از ۲ تا توپ بیسبال بزرگتر بود ، دقیقا پشت قلبم ، ۷۰ روز درگیر عفونت بودم ، دکترا هیچ کس نفهمید چیه ، انقدر آنتی بیوتیک مصرف کردم که نگو 

زندگیم مختل شده بود ، از درد از بوی عفونت ، دائم باید تخلیه می وردمش، پانسمان می کردم نهایت ۲ یا ۳ ساعت جواب میداد و پس میداد به همه لباسام ، از درون ضعف کرده بودم ، حس می کردم از درون یه چیزی داره میخورتم

تو تمام اون دوره بیماری همه می گفتن اربعین رفتی مریض شدی ولی من می گفتم مطمئنم انام حسین هوامو داره ، یه شب دیگه از درد بریده بودم ، به امام حسین گفتم من همه جا دارم میگم هوامو داری نمی خوای نشون بدی راست میگم ، از شدت درد و لاعلاجی گریه میکردم ، خوابم برد

تو خوابم یه آقایی رو دیدم گفت یادت رفته امام برات تربت فرستاده ؟ از تربت نیت کن بذار رو زبونت ، بیدار شدم یادم اومد و رفتم وضو گرفتم و تربت امام حسین رو نیت کردم و گذاشتم رو زبونم 

شب تا صبح بیدار بودم ، صبح جمعه التماس همسرم کردم که بیا و عفونت اینو تخلیه کن بتونم بخوابم ، بنده خدا اومد و شروع کرد تخلیه کردن ، درد داشتم ، همسرم صداش در نمیومد و این عجیب بود ، هی میگفتم چیزی شده میگفت نه تحمل کن، آخر دیدم یه یا حسین گفت و یه چیزی از پشتم کشید بیرون ، از پشتم عین فواره عفونت پاشید ، در حدی شلوار همسرم کامل کثیف شد ، از ترسش کلی تنظیف گذاشت و تمیز کرد ، می گفت یه چیزی شبیه رباط به ضخامت و طول انگشت اشاره بود ولی چون هول شد قاطی دستمالا انداخت بیرون و نشد بدم برای آزمایش

دردش کم شد و تونستم بخوابم ، همون شد وقتی بیدار شدم انگار نه انگار و همه چیز تموم

معجزه بود که اون حجم عفونت ، پشت قلبم منو نکشت🙂

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
بله از همه به خصوص حضرت زهرا س حضرت ام البنین س

میشه بگین حاجتتون چی بود و چه نذری کردین

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

من ۲ سال پیش وقتی از اربعین برگشتم پشتم یه غده عفونی دراومد که تقریبا اندازه از ۲ تا توپ بیسبال بزرگ ...

مو به تنم سیخ شد

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

خودمم یادم میفته هنوز همین حالم بعد دوسال جاش پشتم مونده که فکر کنم یادم نره

خدا انشالله همیشه بهتون صحت و سلامتی بده

حال داری سلامتی تو دلیم برات تعریف کنم که معجزه حضرت زهرا سلام الله و حضرت ابالفضله ؟؟؟

اره عزیزم تعریف کن

اره پارسال به نیت کار همسرم و داداشم دوتا سینی حلوا به نیت امام حسین و ابالفضل بردم روضه در کمال ناب ...

تو رو خدا از ته دلت دعام کن انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین امسال خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😔.

اره عزیزم تعریف کن

من بچه ندارم و ۱۲ تا بارداری ناموفق داشتم ، پارسال دکترا آب پاکی رو رو دستم ریختن و گفتن باید آی وی اف کنی منم راستش ولی کردم و قرار شد امسال پیگیرش بشم چون همسرم باید عمل می کرد که پارسال جور نشد 

امسال بعد عید متوجه شدم طبیعی باردار شدم و دو ماهمه 

سونو ان تی ، سفری همه چیز خوب بود و رفتم برای سرکلاژ

فردای سرکلاژ دکتر سونو کرد و متوجه شد حین عمل کیسه آب سوراخ شده و آب جنینم کم شده ، موندم بیمارستان فرداش زنگ زد گفت من هم مقاله خوندم،  هم بد اساتید مشورت کردم باید سرکلاس رو باز کنیم چون هم دیابت داری ، هم وزنت بالاس هم خود سرکلاژ ممکنه باعث عفونت بشه و جون خودت در خطر بیفته 

می خواست روز جمعه به پزشک کشیک بگه که سرکلاژم رو باز کنه ولی من قبول نکردم ، اگر میکردم قطعا اینم از دست میدادم ولی اگر نه شاید عفونت نمی گرفتم

تا اونجا که پزشک مشاور از پزشک قانونی اونو و  از خودم و همسرم امضا گرفتن که هر بلایی سرش بیاد خودتون خواستید🫠

ولی من متوسل شده بودم به خانم حضرت زهرا و آقا ابالفضل ، مطمئن بودم که درست میشه

خلاصه روز شنبه دکتر اومد و باز تاکید کرد گفتم نه ، گفت بعد از ظهر سونو ، سونو که کرد دید آب جنین کمتر نشده ، آبریزش قطع شده بود دیگه 

یک شنبه تست آمینوشور کرد و دید کلا نشت آب ندارم و الآن یک ماه از اون میگذره و فندق تو دلم سالمه و منم عفونت نگرفتم🥰🥰🥰

نیت کردم برای خانم حضرت زهرا سلام الله اسم نی نی رو بذارم فاطمه نورا 

تو تمام اون دلشوره ها نی نی رو نذر حضرت زهرا سلام الله کردم و دستم رو سرم بود و دائم میگفتم دخیلک یا ابالفضل و جوابمو به زیبایی دادن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚