من بچه ندارم و ۱۲ تا بارداری ناموفق داشتم ، پارسال دکترا آب پاکی رو رو دستم ریختن و گفتن باید آی وی اف کنی منم راستش ولی کردم و قرار شد امسال پیگیرش بشم چون همسرم باید عمل می کرد که پارسال جور نشد
امسال بعد عید متوجه شدم طبیعی باردار شدم و دو ماهمه
سونو ان تی ، سفری همه چیز خوب بود و رفتم برای سرکلاژ
فردای سرکلاژ دکتر سونو کرد و متوجه شد حین عمل کیسه آب سوراخ شده و آب جنینم کم شده ، موندم بیمارستان فرداش زنگ زد گفت من هم مقاله خوندم، هم بد اساتید مشورت کردم باید سرکلاس رو باز کنیم چون هم دیابت داری ، هم وزنت بالاس هم خود سرکلاژ ممکنه باعث عفونت بشه و جون خودت در خطر بیفته
می خواست روز جمعه به پزشک کشیک بگه که سرکلاژم رو باز کنه ولی من قبول نکردم ، اگر میکردم قطعا اینم از دست میدادم ولی اگر نه شاید عفونت نمی گرفتم
تا اونجا که پزشک مشاور از پزشک قانونی اونو و از خودم و همسرم امضا گرفتن که هر بلایی سرش بیاد خودتون خواستید🫠
ولی من متوسل شده بودم به خانم حضرت زهرا و آقا ابالفضل ، مطمئن بودم که درست میشه
خلاصه روز شنبه دکتر اومد و باز تاکید کرد گفتم نه ، گفت بعد از ظهر سونو ، سونو که کرد دید آب جنین کمتر نشده ، آبریزش قطع شده بود دیگه
یک شنبه تست آمینوشور کرد و دید کلا نشت آب ندارم و الآن یک ماه از اون میگذره و فندق تو دلم سالمه و منم عفونت نگرفتم🥰🥰🥰
نیت کردم برای خانم حضرت زهرا سلام الله اسم نی نی رو بذارم فاطمه نورا
تو تمام اون دلشوره ها نی نی رو نذر حضرت زهرا سلام الله کردم و دستم رو سرم بود و دائم میگفتم دخیلک یا ابالفضل و جوابمو به زیبایی دادن