2821
2789

تنشی پیش نیومد بین خانواده یا فامیل؟ 

پشیمون نشدید از رفتن؟

اگه خدایی نکرده بازم این اتفاق بیفته میرید؟

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

اون جنگی که بین خانواده ها بود بین کشورا بعید بدونم اتفاق بیوفته 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا منم همین حسو دارم 🤦🏻

😂😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

وای خدانکشت خخخخهخ

😂😂

ما از تهران و کرج زیاد اومده بودن شهرمون و مهمونمون بودناکثرشون دیگه برگشتن خونه هاشون. ایشالا هرجا ...

الهی امین❤️

ممنون از مهمون نوازیتون ❤️

بالاخره در کنار هم بودن و شلوغی ممکنه باعث دلخوری بشه، ما که خونه موندیم و مهمونم نداشتیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ما ک موندیم تهران جایی نمیریم

منم نرفتم

همسرم هر ترفندی پیاده کرد نرفتم

گفتم دور از جون اگه مردنه دلم میخواد تو خونه خودم بمیرم

چرا رفتم خونه بابام

همش بچه‌هامو دعوا کرد هی داد میزد صداش از صدتا پد ا فند بدتر بود. کولر را کم کردم کلی چیز بهم گفت. با اینکه گوشت و مرغ برده بودم ولی سرسفره چپ چپ نگاهم میکرد. اصلا نتونستم یه غذا درست بخورم این چند روزه

۲ سه کیلو کم کردم

تازه مامانم هی تو مخم بود چرا درست غذا نمیخوری🤕😡🤬

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌