2777
2789

باورم نمیشه بابام اینجوری داره بام میکنه که به زور شوهرم میدن من دیگه تحمل این همه فشار روانی ندارم اگه نمیدونید دارم چی میگم برید تاپیک دومم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ اومدن خواستگاری ب پسره بگو قبول نکنه و بگه شرایطش با من فرق داره یا فاصله سنیمون بشدت زیاده

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

خوب چرا ازدواج نمیکنی طرف بدقیافست؟

بنظرتون تنها دلیل ازدواج نکردن قیافست؟! 

آمادگی نیاز نیست ؟ 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

هعی ای کاش انقدر راحت بود

واقعا چیزی ب ذهنم نمیرسه کمکی کنم و فرار کردن عاقبت خوبی نداره🥲چون دخترعمم فعلا همین جریان رو داره باباش میخواد به یکی بده ک 35سالشه و دخترعمم 16سالشه کاری از دست کسی هم برنمیاد 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

خوب چرا ازدواج نمیکنی طرف بدقیافست؟

سن طرف خیلی زیاده ابجی مگ بحث فقط قیافس😬