2777
2789
عنوان

ضربه به شچم بعد هز عمل لازک

104 بازدید | 12 پست

توروخدا کسی تجربه ای داره دریغ نکنه.یک ماهه لازک کردم دیروز دهترم با لگد زد بهدچشمم خورد تاری دید دارم لنز پانسمانی گذاشت برام .به مرور خوب مبشه بنظدتون ؟کسی تجربه ای داره

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

سلام.چشمتون چی شد .خوب شدید‌.منم دوماه بعداز لازک به چشمم ضربه خورد.الان تار میبینم دکتر میکفت خونریزی خفیف داره.خیلی نگرانم

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام.چشمتون چی شد .خوب شدید‌.منم دوماه بعداز لازک به چشمم ضربه خورد.الان تار میبینم دکتر میکفت خونری ...

سلام عزیزم خوب که درد داره سوزش داره کمی ولی دکتز گفت طبیعیه رفته رفته بهتر میشه نکران نباش خوب میشین انشالله

سلام عزیزم خوب که درد داره سوزش داره کمی ولی دکتز گفت طبیعیه رفته رفته بهتر میشه نکران نباش خوب میشی ...

انشالله.من چشم ضربه خوردم نسبت به اون یکی تاری دید بیشتری داره.خیلی نگران این مسئله م.درد هم دادم کم وبیش

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
انشالله.من چشم ضربه خوردم نسبت به اون یکی تاری دید بیشتری داره.خیلی نگران این مسئله م.درد هم دادم کم ...

منم یه مدت کامل تار میدیدم عزیزم.عزیزم چشم من لگد خورده بوده شدید .شما چه ضربه ای دیده چشمتون؟

منم یه مدت کامل تار میدیدم عزیزم.عزیزم چشم من لگد خورده بوده شدید .شما چه ضربه ای دیده چشمتون؟

مال من ضربه با ناخن بودفرو شد تو چشمم.چون مصنوعی هم بود ناخنا.خراش زیادی دید.خونریزی خفیفم داشتم که الان خونریزی رفع شده ولی تاری دیده رو اصابمع

خوب دیکه پس اصلا نگران نباش عزیزم کامل طبیعیه من نزدیک یکماه تار میدیدپ

انشالله.خدا خیرت امیدوارم کردی.داشتم دق میکردم.بعده سالعا خواستم مثلن از شر عینک راحت شم.

انشالله.خدا خیرت امیدوارم کردی.داشتم دق میکردم.بعده سالعا خواستم مثلن از شر عینک راحت شم.

فدات شم استرس تشدید میکنه خیالت راحت خوب خوب میشی