2777
2789

هزار بار پخش شده من دو بار هر بار فقط یه تیکه های از جنگ های مختار دیدم فقط 

دیالوگ های قشنگی داره ولی از اون سریال هاست که تکرارش خسته کننده اس

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
محرم به کربلاش فقط قشنگه 🥺🥺اونجایی که اربعین بری زیارت 🥺بین الحرمین بشینی 🥺

خوش به سعادت اونایی که کربلا رو دیدن 💔

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین ماه خداست عاشقشم ده روز اول بهم آرامش میده همه تو شهر یک رنگ میشن همه بیرونن انگار هم خونه ای ...

دقیقا

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

انشاءالله قسمت بشه امسال برم🥺🖤

دلم اونجاست 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

بزرگترین ضربه ی روحیو خوردم وقتی دیدم بجای وارش گذاشتنش😂

وارش چن قسمتش امده؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

مختار نهههه نههههه دیگه نمیرم خونه بابابزرگمممممم شکنجه میدنمون با این فیلم بعد تازه میگن نه ما این رو ندیدیم

حاجی هر سال دارن این ها رو میبینن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

منم تاحالا قسمتم نشده ،فکر نمیکنم نصیبم بشه تا اخر عمر🥺💔

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

هیچوقت این سریال رو ندیدم کم سن هم نیستم 

از مختار فقط اینو یادمه در کتاب تاریخ مدرسه نوشته بودند 

مختار به خون خواهی امام حسین علیه السلام  قیام کرد

همیشه برام سواله چطوری یو خط رو به یک سریال تبدیل کردند!!!!

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
ترکی تو مایه های گودال و نفوذی چیزی می شناسی؟ پوکیدم توی خونه هعی🥲🥲🥲

این دوتا چون زیاد مافیایین ندیدمشون.

ولی زمستان سخت ، فضیلت خانم ، (این خیلی قشنگه) اینارو دیدم واقعا خوشم اومده. بازی سرنوشتم هم دیدم ولی خیلیی غمگینه اگه تحملشو نداری نبین

خاستی ببین پشیمون نمیشی

..