2777
2789
عنوان

سریال مختارنامه منتظرشم بی شوخی

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 26 پست
شروع شد ای فیلم

جدی شروع شده؟؟

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐حالتون بهم نمیخوره یه سریالو سالی ۱۰۰ بار میبنیید؟

وقعا عالیه . یه سریال نیست زندگیه . 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

منم حقآخرش نفهمیدم معاویه پسر یزید بود یا پسر شمر یا کلا برعکس😂😂

معاویه پسر ترامپ بود نابغه

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

منم ندیدمش😐😂از سریالای تاریخی اصلا خوشم نمیاد در اصل نمیفهممشون😂

خب برو بخواب

جدی شروع شده؟؟

بله

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

معاویه پسر ترامپ بود نابغه

اهااا افرین

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶