2777
2789

سلام دوستای گلم من یه دختر ۵ ساله دارم راستش اگه به من بود اصلا به دومی فکر نمیکردم اما دخترم یکساله خیلی اصرار میکنه که خواهر یا برادر میخواد هرجا بریم که کسی نوارد داشته باشه این مچاله میشه جفت من با حسرت نگاه میکنه اخرشم انقد گریه میکنه که چرا واسن نمیاری که همه ناراحتش میشن میگه من همبازی ندارم از طرفی ما کلی قسط میدیم و شوهرم همش سرکاره و موقعیت مالیمون زیاد جالب نیست اما ناجورم نیست یه اپارتمان ۸۰ متری داریم که قسط میدم و یه ماشین که بازم قسطشو میدیم اما خدایش برای دخترم مث ریگ خرج میکنم و به جاش از خودم میزنم مثلا بهترین مهد میبرمش سر هر فصل چند دست لباس خونگی وچند دست لباس بیرونی که البته خیلیاشو میدوزم خودم  و....حالا میخوام بدونم اگه بچه دوم بیاد خرجش چطوره شما چطوری برا دوتا خرج میکنید میترسم بچه دوم بیاد و من دیگه نتونم از پس مخارج دوتا بربیام 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

ببخشید خیلی اشتباه توش بود نمیدونم چرا تو نی نی سایت اینجور میشه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان پسرم ۱۱ ماهشه دومی و باردارم نمیدونم چی میشه

به سلامتی زایمان کنی کار خیلی خوبی کردی اما من خیلی استرس ایندشون رو دارم که نکنه نتونم از پسشون بربیام

منم دخترم سه و سال و نیمه س بیچارم کرده بس که میگه بچه بیار،دو سه روز دیگه اقدام دارم برا ماه اول ان شاالله☺

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
توکل به خدا بیار💖💖💖💖

مرسی عزیزم فکر کنم حق با شماس دخترم خیلی غصه میخوره همش با حسرت نگاه خواهر برادرا میکنه

عزیزم منم دودلن واسه بچه دوم

ولی این اشتباهه که فقط به خاطر اینکه بچه اولت تنها نمونه و اصرار داره بخوای بچه بیاری.بچه دوم خودش شخصیت جدا داره نه فقط یه همبازی باشه واسه بچه اول!!!

خیلی از این طرز فکر تعجب میکنم

ببخشید بی ربط به سوالت بود حرفم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
منم دخترم سه و سال و نیمه س بیچارم کرده بس که میگه بچه بیار،دو سه روز دیگه اقدام دارم برا ماه اول ان ...

ان شاالله منتظر نمونید و زود نی نی بیاد تودلت منم واقعا دخترم بیچارم کرده شما برای مخارج مشکل ندارید؟

مرسی عزیزم فکر کنم حق با شماس دخترم خیلی غصه میخوره همش با حسرت نگاه خواهر برادرا میکنه

منم پسرم همینطوره.مخصوصا اگه دختر بچه ببینه...اقدام کردیم گرفت اما نیومده رفت😖😖😖

خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼
ان شاالله منتظر نمونید و زود نی نی بیاد تودلت منم واقعا دخترم بیچارم کرده شما برای مخارج مشکل ندارید ...

نه خدا رو شکر،ولی مشکلات دیگه که هست مثلا خانواده همسرم خیلی پسر پسر میکنند،الان چند شبه از استرس خواب ندارم،میدونم هرچی خدا بخواد همون میشه ولی خب استرسشو دارم

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

حتما بيار

هر چه زودتر

خدا روزيشو با خود بچه براتون ميفرسته

شايدم قدمش خوب بود و وضعتون از اينم بهتر شد

من دوتا پسر با فاصله دو سال دارم

يكي چهار سال و نيم

يكي دو سال و نيم

به فكر سومي هستم

دنيا دو روزه   
دیگه وقتشه بیاری باشوهرت مشورت کن اگه ازپس مخارجش برمیاین نزارازاین دیرتربشه

اونم دوست داره اما باز مثل من میترسه از پسش برنیاد میدونید بعضی وقتا میگه رزقش باهاش میاد بعضی وقتا میگه عقل ادم پس چیکارس