2777
2789
عنوان

سوال شرعی

189 بازدید | 11 پست

من پریود بودم رفتم داخل مسجد نشستم چند تا سوره هم خوندم دعا کردم اومدم بیرون و بعد فهمیدم نباید می‌رفتم. کسی هست که بدونه واقعا حکمش چیه و چکار باید کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره ها که مشکلی ندارن،آدم زمان پریود می‌تونه قرآن بخونه بجز ۴سوره،علق،سجده فصلت و فک کنم نجم،،،،ولی راجبه مسجد رفتن میگن نباید بری مگر اینکه گذری بری یه چیزی مثلا برداری،،اونم از یک در میری،تند تند و از در دیگر خارج میشی،،،ولی چونکه شما نمی‌دونستی هیچ گناهی برات نمی‌نویسند نگران نباش 

سوره ها که مشکلی ندارن،آدم زمان پریود می‌تونه قرآن بخونه بجز ۴سوره،علق،سجده فصلت و فک کنم نجم،،،،ولی ...

آخه سوره مریم خوندم که سجده واجب داره یه سجده رفتم ادامه دادم. سرچ کردم میگن حرامه

اون از مسجد که برات توضیح دادم،،،بیا تا راجبه اماما هم برات بگم،،،تو این شرایط،،حرم ۱۲ امام نمیتونی بری،،البته شبستانها میشه،قسمتی که ضریح توشه نمیشه بری،،،امام زاده ها مشکلی نداره،،فقط دست رو قسمت هایی از ضریح که آیه روشه نکش،و حرم حضرت معصومه هم همینطور مشکلی نداره

آخه سوره مریم خوندم که سجده واجب داره یه سجده رفتم ادامه دادم. سرچ کردم میگن حرامه

سوره مریم سجده واجب نداره،،سجدش مستحبه،سجده واجب مال همون ۴تا سوره‌س که گفتم،،،نمیدونستی،ایرادی نداره،،،انقد خودتو اذیت نکن

مرسی عزیزم. شاهچراغ رفتم. خود ضریح نرفتم اما اطرافش نشستم. اشکال نداره؟

خود ضریح هم می‌رفتی و دست به ضریح هم می‌زدی هم مشکلی نداشت،،چون امام زاده‌س،،، فقط مسجد و حرم امام های اصلی،،،حواسم نبود پست قبلی نوشتم دوازده امام😅😅حواسم به امام زمان نبود،،برای سلامتیش صلوات