2777
2789
عنوان

دخترای سینگل بیاین 😪

146 بازدید | 19 پست

سینگلی خوش میگذره ؟😂

چیکار میکنین حوصلتون سر نره؟

اصلا دلم نمیخواد رل بزنما متنفرم 

ولی از سینگلی خسته شدم 😕

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:

هیچوقت خسته نمیشم از سینگلی ولی عشق یکطرفه دارم ۵ساله نابودم کرده ((:💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییی من که فعلا با کتابام رل زدم نمیخوام خیانت کنم😂

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
منم ولی دیشب دوستم حرف خوبی زد گفت هرچی زندگی کسالت باز الانتو تحمل کنی و تن به هر رابطه ای ندی فقط ...

مشکل اینه تنهام حتی با دوستامم ارتباط ندارم زیاد دیگه

هیییی من که فعلا با کتابام رل زدم نمیخوام خیانت کنم😂

😂😂 باز درس خوندن بهتره 

🙄🙄🙄

چیه خب تو دردمو نمیدونی ک 

کاش یکی بود نازم میکرد بهم آرامش میداد

اونقدر پاک موندم آخرشم هر حرفی شنیدم

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.