2777
2789

آرنج دستم از داخل مفصل شکست و. عمل کردم الان 21روز گذشته دکتر واسم 10جلسه فیزیوتراپی نوشته موقع ک ذکتر باهام ورزش مکنه خیلی درد داره بنظرتون راهکاری هست دردم کمتر بشه؟ میترسم عملم باز بشه

خدایا بیا و.بغلم کن

باز که نمیشه دکترت خودش میدونه چقدر باید فشار بیاره

نیم ساعت قبلش مسکن بخور

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز که نمیشه دکترت خودش میدونه چقدر باید فشار بیارهنیم ساعت قبلش مسکن بخور

نههه اصلا مسکن نخور باید ببینی چقدر درد داره عادیه یا نه چرا الکی تحویز میکنید اخه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

از موضوعات پزشکی متوجهم شما فیزیوتراپی تون انتخاب اشتباه داشتین باید سه جلسه اول با لیز توان متوسط و سه جلسه آب درمانی و و دو جلسه اخر فیزیوتراپی حرکات 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نههه اصلا مسکن نخور باید ببینی چقدر درد داره عادیه یا نه چرا الکی تحویز میکنید اخه

عزیزم من خودم فیزیوتراپم شما شغلت چیه؟؟؟؟

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
اخه دستم خم و راست نمیشه

دقت کنید نوشتم براتون که اول فیزیوتراپی با لیزر پرتوان و آب درمانی بعد این دو تا تمام شد،تو این دو مورد اصلا کاری ب خم راست شدن دست تون نداره که

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.