2777
2789

من اصلا اون گزینه که باید مدارک و مقام ها رو وارد میکردیم وارد نکردمو همش‌رو خالی گذاشتم

بعد الان خواهرم گفت باید اونجا فعالیت هات رو میذاشنی🤦‍♀️

من فرمانده بسیج مدرسه هم بودم ولی هیچی نذاشتم الان

امکان ویرایشم نداره

چیکارش کنم؟

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

چیزی نیست 

روز مصاحبه تخصصی حتمااا تمامی مدارکتو ببر و توی مرحله ارائه مدارک به خانومه بگو من اینا رو بارگذاری نکردم

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداسرت

حالا خودم خیلی مشتاق نبودم اصلا

من به این گیجی همون بهتر که قبول نشم😂

ولی گفتم یه فرصته با توجه به ترازم که بد نشده بود میتونستم دبیری قبول بشم

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
چیزی نیست روز مصاحبه تخصصی حتمااا تمامی مدارکتو ببر و توی مرحله ارائه مدارک به خانومه بگو من اینا رو ...

خدا کنم که قبول کنن 

چون هیچی نذاشتم حتی برگه سفیدم بارگذاری‌ نکردم

حالا خودم خیلی مشتاق نبودم اصلامن به این گیجی همون بهتر که قبول نشم😂ولی گفتم یه فرصته با توجه به تر ...

خودت داخل یه هزار تو ببین آیا همه راه ها به مسیر بیرون اومدن ختم میشدن از اون هزار تو جوابش نه فقط یه راه وجود داره هرجا قسمتت باشه همونجا خدا قسمتت میکنه تلاش کردن خوبه نگو گیج خودتو دست کم نگیر

۶ و ۷ امکان ویرایش داری❤️نگران نباش

چنل تلگرام من: https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

۶ و ۷ امکان ویرایش داری❤️نگران نباش

وای خدا کنم 

چون توی سایت زده بود امکان ویرایش نیست

اونجا باید سهمیه رو هم وارد میکردیم؟

نمیدم والا

ولی فک نکنم 

سهمیه همون کنکور تنها تاثیر داره احتمالا

وای خدا کنم چون توی سایت زده بود امکان ویرایش نیست

نه هست نگران نباش❤️😍

چنل تلگرام من: https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

خودت داخل یه هزار تو ببین آیا همه راه ها به مسیر بیرون اومدن ختم میشدن از اون هزار تو جوابش نه فقط ی ...

واقعا

من خودم خیلی به شدت برای این که برم مصاحبه دو دل بودم 

یعنی دوستام به شوخی میگفتن ما که خراب کردیم تکلیفمون معین تر از تو هست

بعد حالا میگم حتما خیری توش هست چون قبلش میدونستم باید مدارک رو میذاشتیم ولی اصلا حواسم نبوده که اینجا هست 

فک میکردم مراحل دیگه ای داره

نه هست نگران نباش❤️😍