2777
2789
عنوان

بدترین سوتی که دادین چی بوده

69 بازدید | 7 پست

من زیاد داشتم یکیش این بود که کلاس هفتم سر کلاس زبان بودم معلم بهم گف بیرون در وایسم که مکالمه کنیم درو بازکرد گف your welocomeینی خوش امدید بعد دستشو گرف که ینی بفرمایید من فکردم میگه بزن قدش محکم زدم رو دستش ابروم رف همه خندیدنننن وای
یبارم چندروز پیش مدرسه بودم دوستم گف کلاس تموم شد بریم بیرون مدرسه گفتم باش دیدم داره جلوتر میره از مدرسه بیرون رفتم بیرون دیدم سوار یه ماشین شده که یه یارو هس منم اینقد بد به پسره نگاه کردم انگار ارث بابامو خورده بدبخت مونده بود ترسیده بود من همینجوری با اخم نگاش میکردم بعد فهمیدم داداشش بوده منم روش نظر داشتم میگف این دوستت مشکل داره واایییییی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه بار سر سفره دایی مادرم بودیم بعد همشون جمع بودن منم کوچیک بودم و یه نفرشون جوک تعریف کرد من خندم گرفت بهم فشار اومد یهو بند رو اب دادم خیلییییییی خجالت کشیدم خصوصا وقتی چنتاشون خندیدن 

داییم یه نگاهی بهشون کرد که تا اخر هیچی نگفتن😂

بعد از اونم خیلی سوتی توی این سالا دادم ولی یادم رفته

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

به مدیر مالی شرکتمون که آقا هستند گفتم:  گلم😅

یه بار گوشی تو دستم بود داشتم تلفنی هم صحبت میکردم، به نفر پشت خط گفتم اجازه بدید الان شماره رو از تو گوشیم میخونم واستون،

بعد داشتم دنبال گوشیم میگشتم، رو میز کار، کشو، کازیه... 

خلاصه همه جا دنبالش بودم

آخر رفتم پیش همکارم بهش گفتم گوشی من اینجا نیست

اول گفت نه

بعد یهویی گفت؛  پس اونی ک تو دستته مال کیه🧐

بعد من از شدت خنده نتونستم یک کلمه حرف بزنم با پشت خط

بعد از کلی ریسه رفتن با همکارم، بهشون زنگ زدم با عذرخواهی فراوان که شماره بدم

ایشونم گفتن: خیلی خوب بود منم اینطرف متوجه شدم و از خنده داشتم میمردم

🤣🤣🤣🤣🤣