2777
2789

به نظرتون برای ده نفر چند تیکه مرغ و چند قاشق رب انار و چه مقدار گردو و چند لیوان آب نیاز هست؟اگر نکته ایی دارید برای خوشمزه شدنش بگید لطفا میخام ملس باشه نه شیرین و نه ترش

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن نت میاره فقط هویج یا سیب نزنی اصلا پیازم یک کوچولو بزن

هویج؟ سیب زمینی؟😧😧

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بزن نت میاره فقط هویج یا سیب نزنی اصلا پیازم یک کوچولو بزن

هویج؟ سیب زمینی؟😧😧

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

با احتراممن اگه باشم برای مهمون فسنجون نمیزارم چون یکم ریسکیهخودمم متنفرم ازش🥲

اخه هر شب ی جا دعوت بودن نمیخام غذای تکراری بدم گفتم تنوع باشه خودم عاشقشم🫠

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

من برای مهمون به ازای هر نفر دوتا تیکه مرغ میزارم 

هر نفر ۱۰۰ گرم گردوی خرد شده

برای دو نفر من چهار پنج تا قاشق غذاخوری رب انار میزنم و یک لیوان آب یخ اولش میریزم دیگه تا آخر پخت مدام یخ اضافه میکنم 

برای ملس شدنشان آخر پخت بعد از ریختن رب انار همینجور کم کم شکر اضافه میکنم و میچشم تا طعم دلخواهمو پیدا کنه

دیگه برای تعداد بیشتر فکر کنم همین مقدارو باید چند برابر کنی البته خودم فقط برای دونفر همیشه درست کردم

واى مادر دوستم گَرد شاتوت ميريزه تاحالا به اون خوشمزگى نموردم

خیلی شیرین نمیشه

عزیز من ادعا ندارم فقط خواستم بگم اگر برا مهمونیه در کنارش یه غذای دیگه هم درست کن یا غذای دیگه ای درست کن فسنجون مورد پسند همه نیست اگر دستور پخت گفتن منم لایک کن یه دوستی هم گفت سیب و هویج نزن نکته ی خوبی بود اصلا برا اینکه گردو کمتر بزنی سیب و هویج نزن توش

ایشالا ک خیره

من برای مهمون به ازای هر نفر دوتا تیکه مرغ میزارم هر نفر ۱۰۰ گرم گردوی خرد شدهبرای دو نفر من چهار پن ...

منم ی کیلو گردو در نظر داشتم