2777
2789

معلوم نیست چی تو ذهنش میگذره 

بهش گفتم مادر من کل تابستون الکی چرا بمونم خونه بیرونم که نمیزارین برم یه دوستامو ببینم دلمم باز بشه!

یه هفته میخام هوازی ورزش کنم بعدش برم باشگاه با اجازتون 

می‌گه لازم نکرده میخوای لاغر کنی برو پارک جلو خونمون تو از خودت تنبلی پارک نمیری ورزش کنی 

چی بگم قانعش کنم 

آخه پارک جلو خونه؟

من میخام دوستامو تابستون ببینم هم کاهش وزن داشته باشم هم بیرون برم حال و هوام عوض شه یه تنوعی بشه 

پارک جلو خونه راحت نیستم همه همسایه ها نگاه میکنن به ادم هیچ کس هم همسن خودم نیست 

۲۱ سالمه، کوچکتر تر از من میرن باشگاه.... اون وقت من☹️

🍓🍒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم میخاد سرمو بزنم به دیوار کار خونه ضربان قلب رو بالا نمیبره باعث چربی سوزی نمیشهههه چرا نمی‌فهمن ...

اصلا منطق عجیبیه کار خونه همش فرسایش و اسیبه هیچ ربطی به ورزش نداره

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
دلم میخاد گریه کنم یعنی حالم از اندامم بهم میخوره چرا درکم نمیکنن☹️💔

مامانتو ببر فضای باشگاهو ببینه یه تصور بدی هست که همه تو‌ باشگاه یکم‌کوچه خیابونی طور هستن و اینا 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋