2777
2789

خواستگار که نمیشه گفت الان در مرحله آشنایی هستیم هنوز خانواده ها نمیدونن 

بعد این آقا  توی عقد دوستم که دبیرستان با هم بودیم ، هم دیگه رو دیدیم من هی میگفتم چقدر این آشناست بعد یادم اومد فرش فروشی دارن ما چهار ماه پیش رفته بودیم اونجا فرش خریدیم ، دوسه بار هم از جلو فرش فروشیشون رد شدم دیدمش خیلی قیافه زیبایی داره طوری که بعد از بیرون اومدن حتی برای دوستم هم تعریف کردم

این آقا هم اونبار تو مغازه هم زمان عقد توی سالن خیلی نگام میکرد

ماجرا مال یکماه پیش 

بعد دوستم چهار هفته پیش پیام داد و گفت آقاعه که نوه همون فرش فروشی هست میشد پسر خاله مادرشوهرش

خودشم یه شرکت خصوصی برای محصولات گیاهی فکر کنم سموم و کود شیمیایی و محصولات کشاورزی داره و وضعشون خیلی توپه

منم خیلی خوشم اومد ازش قیافش عالیه تحصیل کرده هم هست خانواده معروفیم هستن 

مثل اینکه  زن داداششو مجاب کرد و بعد عقد راجب منم خیلی از دوستم پرسید 

ماهم تقریبا بیست روز با هم حرف زدیم 

بعد دیروز  متوجه شدم یه نامزدی بهم زده چهار سال هم نامزد بودن ...خیلی عصبانی ام خورده تو ذوقم 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

بنظرتون چکار کنم

من تا حالا با کسی نبودم درحالیکه کلی خواستگار و درخواست داشتم و قیافه ام عالیه و میخواستم نفر اول زندگی شوهر آینده باشم خیلی از این لحاظ حسودم 

بنظرتون عاشق دختره بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهش احساس داشته باشه گند میزنه به زندگیت تجربه خودمه دختر

منم از این میترسم ،خیلی رو این مورد حساس بودم باید بهم می‌گفت چهار سال لابد چند سال هم دوست بودن 

اصلا جوابمو نمی‌ده که درست بپرسم چرا بهم خورد 

خیلییییی حتی رابطه عاطفی هم حساسم

به نظر من از این حساسیت کم کن 

چون واقعا ممکنه داشته بوده باشه و این نباید بیش از اندازه تو رو ناراحت کنه 

و الان مهم اینه که اخلاقش رو بسنجین که چجوریه و چرا این رو به تو نگفته و اینکه آیا عصبی هست و اینا...

منم از این میترسم ،خیلی رو این مورد حساس بودم باید بهم می‌گفت چهار سال لابد چند سال هم دوست بودن اصل ...

شوهر الدنگ من پونزده سال پیش نامزد داشت بعد شش سال زندگی مشترک چند ماه پیش طرفو صیغه کرد توی همه این سالها هم به فکرش بود شایدم ارتباط داشت باش

چرا بهت نگفت تو این 20 روز؟ 

بعد خودت فهمیدی عصبانیم شد 

عجب. 

معلومه قلبت دست نخوردست 

4 ساله نامزد بودن باید انتظار هر چیزیو داشت قرار نیست که پسره الان پاک پاک باشه شاید علاوه بر این چند نفر دیگه هم تو زندگیش باشه . 

پسری مثل خودت رو بخوای پیدا کنی که تا الان رابطه نداشته باشه سخته نمیگم اصلا نیست ولی دیگه شاید این معیار هایی که ایشون داره رو نداشته باشه

ساده نباش هر چی هم گفت از رابطه قبلیش سریع باور نکن 20 روزم بیشتر نیست که باهاشی محتاط تر باش