2777
2789

توروخدا کمکم کنید امسال کنکور دادم چیزی قبول نشدم مامانم اینا کلی توقع داشتن کل فامیل توقع داشتن چاق هم شدم از خودم و قیافم متنفرم امشب مهمونی دعوتیم با اینکه‌خیلی دلم. گرفته ولی می‌خوام نرم چون از خودم بدم میاد

دقیقا منم پارسال همین بودم خیلی انتظار داشتن قبول نشدم

البته امسالم همینم و قبول نمیشم🤣

سخت نگیر به خودت اگه دلت نمیخواد نرو بگو کنکور دارم

اخه ادم نره میگن وایی چقد درس میخونه حتما قبوله اگه هم بره هی همش میپرسن چقد خوندی چیکار کردی نمره هات چند شد یا اصلا چرا اومدی مهمونی مگه کنکور نداری یا هم یکی از اون طرف میگه چقد چاق شدی موهات چرا ریخته فلانت چرا کجههه😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفس داشته باش دوران سختیه میدونم گذروندم اینارو ولی لاغرم میشی دانشگاهم میری فعلا یکسال هد ...

ای خواهر می‌خوام عروسی مو بگیرن مجبورم تو خونه خودم بخونم نمی‌دونم میشه یا نه...

دقیقا منم پارسال همین بودم خیلی انتظار داشتن قبول نشدمالبته امسالم همینم و قبول نمیشم🤣سخت نگیر به خ ...

من تازه عقدم میخوان عروسیمو بگیرم سال دیگه تو خونه خودم باید بخونم نمی‌دونم میشه یا نه اصلا بخونم یا نه...

من تازه عقدم میخوان عروسیمو بگیرم سال دیگه تو خونه خودم باید بخونم نمی‌دونم میشه یا نه اصلا بخونم یا ...

این موضوع اول به هدف خودت بستگی داره اینکه واقعا از کنکور چی میخوای ایا واقعا هدفشو داری که بری دانشگاه و دوم هم به نظر و دیدگاه شوهرت بستگی داره اینکه حمایتت میکنه یا نه اینکه درکت میکنه تو خونه همش بخوای درس بخونی حالا یه نهار یا شامی نشد درست کنی درکت کنه؟ یا هم درس بخونی قبول شی اونوقت نزاره بری دانشگاه 

اگه این شرایط اوکی بود که حله 

تو خونه خودت هم راحت و بی سر و صدا تر میتونی درس بخونی 

این تابستونو کاممل  به خودت برس رو اعتماد بنفست کار کن از مهر شروع کن . سال کنکورت هم حامله نشی که دیگه هیچ نمیشه خوند 

اول ببین چقد جدیی رو موضوع درس و دانشگاه

این موضوع اول به هدف خودت بستگی داره اینکه واقعا از کنکور چی میخوای ایا واقعا هدفشو داری که بری دانش ...

اره من واقعا جدی ام عاشق دندون هستم شوهرم هم درکم می‌کنه ولی یه سری مهمونی ها می‌دونی مجبور میشم برم چون عروسی گرفتم و به جاهایی هم باید دعوت کنم میترسم آخه میگن باید واسه دندون شبانه روزی بخونی و یه ثانیه هم هدر نره 

ولی اره شوهرم همراه منه درکم می‌کنه 

چون اینجا خونه بابام که بودم همه چی اتاق بود و آروم مامانم میگه اینجا نتونستی تایم هم داشتی حالا اونجا میتونی 

موندم به خدا....