2777
2789

خواهرم چند تا دوست بچه پولدار داره،هرکاری میکنن تکرار میکنه..

ولی باید درک کنه ک شرایط مالی ما با اونا فرق داره.مثلا میره باهاشون کلاس تست شخصیت شناسی شرکت میکنه که هزینه دوره ش ۸ میلیون و نیمه

هفته ای حداقل دو بار میره کافه و رستوران با دوستاش.خیلی موقع ها ۳-۴ بار هم میشه..تور های سفر گرون میره با دوستاش..بهش میگم خب بذار یه تعطیلی خانوادگی میریم همون شهری ک دوست داری،میگه نه با دوستام خوش میگذره.میگم خب حداقل یه تور ارزون تر بردار..میگه چیکارم داری تو خسیسی..از رو خساست نیست واقعا..بخدا دلم برا بابام میسوزه تو این اوضاع اقتصادی گناه داره😭خدارو خوش نمیاد..باید سعی کنیم خرجای غیر ضروری رو کم کنیم.مثل اکثر مردم تو این اوضاع..

جرعت هم ندارم بهش چیزی بگم هم خودش باهام دعوا میکنه و هم مامان بابام میگن چیکارش داری بذار هیچی تو دلش نمونه.. بابام طفلک حتی وقتی پول کم بیاره هم به رو خودش نمیاره🥲💔

من خودم خیلی رعایت میکنم ولی خواهرم بشدت ولخرجه

شما جام بودید چیکار میکردید💔؟

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست میگه تو دخالت نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بعدا پدر مادرت پشیمون میشن از کارشون خواهرتم بیشتر میخوره یه دوقطبی ای چیزی داشته باشه که بدون فکر و ...

خیلی ناراحتم کاریم از دستم برنمیاد 

از رو دلسوزی نسبت به بابامه رفتارم واقعا..نه خساست

وقتی پدر و مادرت میگن چیکارش داری واسه چی میخای دخالت کنی

چون دلم برا بابام میسوزه تو این اوضاع اقتصادی فشار روش باشه..واقعا از رو دلسوزیه رفتارم نه خساست

بنظرتون حق با اونه؟

دایه مهربان تر از مادر نباش!!! نمیخواد الکی دلسوزی کنی توهم خرج کن برای خودت یه روزی پشیمون میشی چون هیچکس قدر خوب بودن و قانع بودنت رو نمیدونه 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
توام خرج کن و دلت نسوزه

دست خودم نیست

ناراحت میشم فشار رو خانوادم باشه واقعا عذاب وجدان میگیرم اگه خرج زیاد کنم

زودتر باید برم سرکار 

بعدا پدر مادرت پشیمون میشن از کارشون خواهرتم بیشتر میخوره یه دوقطبی ای چیزی داشته باشه که بدون فکر و ...

خواهرم مهربونه ولی این کاراش واقعا آزارم میده

ناراحت میشم برا پدرم

تو هم خرج کن که بعدا رو دلت نمونه 

منم یه دوستی داشتم وضع باباش خوب بود بعدا خیلی خیلی عالی شد هر چی بهش میگفتم تو هم خرج کن میگفت نه و روم نمیشه 

الان که نزدیک چهل سالش هست پشیمون هست و میگه داداشم کیف دنیارو کرد ولی من استفاده نکردم از پول بابام

دوستم البته چون متاهل بود روش نمیشد ولی من میگفتم بگیر حتی شده واسه خودت حال کنی نه اینکه شوهرت استفاده کنه ولی از این خسیسا بود که همش پس انداز میکرد و طلا میخرید و کلا اهل خرج خوب کردن نبود هیچوقت