2777
2789

از ترس تاپیکات رو قفل کردی 

من با دوس پسرم ازدواج کردم  و دو تا پسر دارم 

خدا رو شکر زندگی خوبی داریم، در آموشم خوبه خدارو شکر 

تو هم اگر کار خوب داشته باشی ازدواج موفق خواهی داشت  بجای تاپیک الکی تو نی نی سایت به فکر آیندت باش اینجا برای مردامناسب نیست 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
از ترس تاپیکات رو قفل کردی من با دوس پسرم ازدواج کردم و دو تا پسر دارم خدا رو شکر زندگی خوبی داریم، ...

شما برای یکی منفعت دارید . برای یکی مث من شاید باعث سکتع بشید از ترس . نیس خیلی زیبا هستید . من برای دخترای نرم جامعه گفتم نه هر رندمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ترس تاپیکات رو قفل کردی من با دوس پسرم ازدواج کردم و دو تا پسر دارم خدا رو شکر زندگی خوبی داریم، ...

تو هم اگه زندگی جالبی داشتی  نمیومدی تو تاپیکای من حرفتو بزورم ک شده ب کرسی بشونی . 

شما برای یکی منفعت دارید . برای یکی مث من شاید باعث سکتع بشید از ترس . نیس خیلی زیبا هستید . من برای ...

من تاپیکات رو دیدم مشخصه ترس ازدواج داری که دختری قبولت نکنه بخاطر قد و قیافه ولی برای دخترا اخلاق مهمه 

بجای اینکه اینجا پرسه بزنی به زندگیت برس 

موفق باشی 

یک قسمت حذفتون درسته هر زن و مردی فقطبرای یک نفر هستن 

من تاپیکات رو دیدم مشخصه ترس ازدواج داری که دختری قبولت نکنه بخاطر قد و قیافه ولی برای دخترا اخلاق م ...

چیزایی ک تو پسرای دورو برت ندیدی من همشو دارم ب شرط،مدرک . پس ی پاتنر پراید سوار پیدا کن . ی نون و ماشت بخور خدارم شکر کن . به منم نچسب. 

[QUOTE=387096588]تو هم اگه زندگی جالبی داشتی  نمیومدی تو تاپیکای من حرفتو بزورم ک شده ب کرسی بشونی . [/QUOTEمن چون دیدم تاپیک نامناسب زدی جواب دادم 

اتفاقا ازدواج برای شما فعلا مناسب نیست 

[QUOTE=387096588]تو هم اگه زندگی جالبی داشتی نمیومدی تو تاپیکای من حرفتو بزورم ک شده ب کرسی بشونی . ...

به اندازه خودت و پارتنرت تحصیلات دارم عمه جان . تو نیای برای من تکلیف تعیین میکنی 🤣🤣

من دو تا پسر دارم همسرم شغل عالی داره موفق باشی

تو اگه همسرت و زندگیت عالی بود خداوکیلی انقد چسب نبودی چقد سیریشی بابا فهمیدم . البته ک کارگریم شغل خوبیه .