2777
2789

چجوری با شکسته شدن غرورتون کنار اومدین

ول کردن یه زندگی و شروع کردن از صفر

من شوهرمو‌ دوست داشتم اما همش با خودم میگم اونم اگه دوستم داشت زندگیمون رو نابود نمیکرد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت باهات مهربون بود ؟ احترام خانوادتو میزاشت؟

باهام خوب بود ولی انقدر خیانت میکرد و چشمش دنبال بقیه زنا بود دیگه از چشمم افتاده بود

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

من از اون خیییلی کوچیکتر بودم . ظاهرمم خوبه . مرتب و شیک پوشم . تحصیلاتم بالاست . خیلی بهش بها دادم . خیلی سعی کردم تو ارامش باشه . امااون باررررررها خیانت کرد باادمایی که اصلاااا هم سطح من نبودن از هیچ لحاظی و هیچ جذابیتی هم نداشتن . دلم سوخت . هیچوقتم عذر خواهی نکرد .و الان در استانه طلاقیم . میدونم دلیل اینکارش چیه اما خب چه فایده 

من از اون خیییلی کوچیکتر بودم . ظاهرمم خوبه . مرتب و شیک پوشم . تحصیلاتم بالاست . خیلی بهش بها دادم ...

چیه دلیلش؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

من از اون خیییلی کوچیکتر بودم . ظاهرمم خوبه . مرتب و شیک پوشم . تحصیلاتم بالاست . خیلی بهش بها دادم ...

منم ۲۵ سالم بود ارشد پرستاری قیافه و هیکل خیلی خوب

شوهرم ۴۰ سالش بود مهندس شرکت نفت

خیلی با دوستام میپرید

باهام خوب بود ولی انقدر خیانت میکرد و چشمش دنبال بقیه زنا بود دیگه از چشمم افتاده بود

پشیمون شدی شدی از جدایی ؟

اخع یه کلیپ دیدم میگفت شوهرم خیانت میکنه اما میبخشمش و برام مهم نیست  چون   از همه لحاظ با من خوبه 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

دلیلش چیه

لرا ما دلیلش اینکه ک اون دوست داره سرتر و بالاتر باشه از پارتنرش و چون تایپ شخصیتیش اینطوریه . و چون در رابطه با من این حسش ارضا نمیشه میره با زنایی که از همه لحاظ از من در سطح پایین تری هستن تااون توی اون رابطه نفر بهتره باشه و این بهش حس خوب و اعتماد بفس میده . اما در قبال من هیچوقت اینطور حسی رو نداشته چون مداااام دیگران میگن زنت جای دخترته و از این قبیل حرفا 

لرا ما دلیلش اینکه ک اون دوست داره سرتر و بالاتر باشه از پارتنرش و چون تایپ شخصیتیش اینطوریه . و چون ...

خب چ فایده الان مثلا برگرده بگه دیگه خیانت نمیکنم تو دلت صاف میشه؟نه!

بهش بگو تو ک از اول میدونستی ی همچین فانتزی مضحکی داری چرا اومدی سمت من....)حتما چون براش دست نیافتنی بودی فقط میخاسته بدستت بیاره و..)

خب چ فایده الان مثلا برگرده بگه دیگه خیانت نمیکنم تو دلت صاف میشه؟نه!بهش بگو تو ک از اول میدونستی ی ...

دقیییقا . ب محض بدست اوردن دیگه اون عطش خوابید حتی به من گفت میخواستم روی همه رو کم کنم .... 

اخه همه مخالف ازدواج ما بودن . فامیل هستیم