2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو سایت اینطورین🥲

203 بازدید | 23 پست

چرا تاپیکی که دوست ندارید یا قبولش ندارید می‌رید داخلش خب

حالا رفتید به کنار چرا با استارتر بیچاره دعوا میکنید

الان یه تاپیک دیدم هرچند خودمم با اون کاربر موافق بودم ولی واقعا انقدر حقیر بود و بد صحبت که خود من بهش حق نمیدادم

خب نرو تو تاپیک اگه فلان چیزو قبول نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینجا فضای مجازیه باید جنبه توهین داشته باشی

شما دارین؟ 

الان یکی به شما و خانواده بی علت یا با علت توهین کنه؟ 

عجیبین چقدر

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

با توهین مخالف صددرصد هستم 

اما اگه تحمل دیدن دیدگاه‌های مخالفو نداریم نباید وارد مجازی بشیم و درموردش تبادل نظر راه بندازیم!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اسمش روشه سایت تبادل نظر اگه دلت نمیخواد مخالفت نظر بده برو شخصی مستقیم به طرفت پی بده‌

یه بار دیگه تاپیکمو بخون عزیزم مثالشو زدم

من خودم با اون کاربر موافق بودم

ولی اون بیشتر ازینکه نظر مخالف بگه داشت به استارتر توهین میکرد مثل آدمای عصبی!

میان میگن الان عصبیم ناراحتیم عقده داریم کجا خالیش کنیم🤔یسسس نی نی سایت سر کاربر های بنده خدا

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

دلیل بر عادی سازی این مسائل نیست 

شما هم قبل تایپ ببخشید البته فکر کنین به توهین نمیکشه

البته که بعضیا خب مشکل دارن اساسا 

به هر حال هر کامنت نشونه تربیت خانوادگی فرد هست 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یه بار دیگه تاپیکمو بخون عزیزم مثالشو زدممن خودم با اون کاربر موافق بودمولی اون بیشتر ازینکه نظر مخا ...

من به این حرفت که اگه مخالفی نرو تو تاپیکش جواب دادم‌ 

کاری به بقیه چیزا ندارم 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍