2777
2789
عنوان

مسکن مهر برای زندگی موقتی

140 بازدید | 14 پست

بچه ها مسکن مهرشاندیز و گلبهار مشهد چطوره؟

خودمون تهرانیم اما من خیلی شهر مشهد رو دوست دارم از طرفی خودم و همسرمم چندسال دیگه بازنشست میشیم 

مثلا چند ماه اونجا باشیم چندماه تهران

با بودجه ای که دارم با چند نفر املاکی که صحبت کردم اونجا رو پیشنهاد دادن نمیدونم واقعا هیچ اشنایی کلا در استان خراسان اون طرفا نداریم هیچ دیدی ندارم میشه راهنمایییم میکنین❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که گفتی خوب به نظر میاد.

گلبهار خیلی به مشهد نزدیکه. ولی شرایط خونه ها رو خبر ندارم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اگر میخایی به حرم نزدیک باشه که خب نزدیک نییس

چقده مثلا؟ اخه خوده مشهد جاهای خوبش گرونه 

جاهای بدشم واقعا برای زندگی مناسب نیست محله و ادما و خونه ها همه قدیمی....

وای وای ی مسکن مهر رفتم انگار بیمارستان های قدیمی بود خدا به داد ملت برسه ولی وقتی قراره پول جمع کنی ...

نه عزیزم ما تهران خونه داریم ی خونه هم دست مستاجره 

اما خب سرمایمونه نمیشه فروخت 

اخه چرا مسکن مهر خوب نیست😞

موقتی یعنی چند ماه در سال برای ی مدت کوتاه که نه عزیزم🫠

می دونم منظورم همونه . میگم فعلا اجاره کن ببین از اون محله اصلا خوشت میاد یا نه بعدا بخر . شاید بعدا پشیمون شدی و خونه راحت فروش نرفت . نسبت به تهران خیلی رشد قیمتی کمی هم دارن . 

می دونم منظورم همونه . میگم فعلا اجاره کن ببین از اون محله اصلا خوشت میاد یا نه بعدا بخر . شاید بعدا ...

اها متوجه شدم عزیزم بله به این فکر نکرده بودم ببینم اونجا اجاره ها چطوره❤️

خیلی بده خوب بگرد با همون پول میتونی تو خود مشهد بخری چراااا اونجا

من که از خدامه تو مشهد باشه 

الان مثلا مسکن مهر ساخت۹۴،  ۱۰۷ متر، ۱۸۰۰ 

با ۱۸۰۰ تو مشهد هیچی نمیشه 

من که از خدامه تو مشهد باشه الان مثلا مسکن مهر ساخت۹۴، ۱۰۷ متر، ۱۸۰۰ با ۱۸۰۰ تو مشهد هیچی نمیشه

مگه میشه پیدا نشه 

والا دارن بهت گرون میگن به نظرم 

اول تو مشهد رو بگرد مطمئن باش گیر میاد 

دیوار مشهد رو ببین