2777
2789
عنوان

میخوام بخوابم😫

92 بازدید | 15 پست

بچه ها متاسفانه عادت به شب بیداری کردم

هرکاری میکنم شبا خوابم نمیبره

وروزا کارام مختل میشه چیکار کنم ؟

آرزوی یه چرت زدن تویازده شب به دلم مونده

یه راهکار تضمینی بدین البته داروی شیمیایی نباشه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

باید صبحها زود بیدار بشی 

یعنی چند شب دو سه ساعت بیشتر نخوابی تا ریتمت درست بشه 

منم همیشه شب بیدارم ولی اگه ادم بیمارستان بستری بشه ده شب که خاموشی بزنن و پنج صبح بیدار باشه شب دوم عادت میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کم کم عادت کنی ب روز بیداری 

کم کم ساعت خوابتو ۱ ساعت ۱ ساعت ب شب نزدیک کن همین 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

وای دقیقا منم همیشه این مشکلو دارم الان هم که یکماهه هرکار میکنم ساعت خوابم درست نمیشه ی روز به زور بیدار میمونم ی روز کلی قهوه میخورم ی شب کلی دوغ میخورم ی شب دیفن هیدرامین میخورم اصلا فایده نداره🥲

باید صبحها زود بیدار بشی یعنی چند شب دو سه ساعت بیشتر نخوابی تا ریتمت درست بشه منم همیشه شب بیدارم و ...

متاسفانه صبحا ساعت ۶ میخوابم 

کل شبو بیدارم اصلاااا خوابم نمیبره تا ۶ صبح

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

باید کم کم عادت کنی ب روز بیداری کم کم ساعت خوابتو ۱ ساعت ۱ ساعت ب شب نزدیک کن همین

👌مرسی انجامش میدم

وای دقیقا منم همیشه این مشکلو دارم الان هم که یکماهه هرکار میکنم ساعت خوابم درست نمیشه ی روز به زور ...

واییییی خیییییلی بده😭

شبو که کامل بیدارم ۵،۶ صبح میخوابم☹️

منم چندین ساله همین بودم ینی از 4 سالگیم تا همین امسال 6 میخوابیدم 9 بیدار بودم 

چندروزه ساعت 6 صبح پامیشم شبم 12 میخوابم خوابم تنظیم شده 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
منم چندین ساله همین بودم ینی از 4 سالگیم تا همین امسال 6 میخوابیدم 9 بیدار بودم چندروزه ساعت 6 صبح پ ...

خوابت شیرین ان شاالله که دیگه پیش نیاد برات

وای دقیقا منم همیشه این مشکلو دارم الان هم که یکماهه هرکار میکنم ساعت خوابم درست نمیشه ی روز به زور ...

فردا ساعت ۵ صبح قهوه بخورم به نظرت تا شب بیدار نگهم میداره؟

متاسفانه صبحا ساعت ۶ میخوابم کل شبو بیدارم اصلاااا خوابم نمیبره تا ۶ صبح

خودمم الان حدود یه ساله همین مشکلو پیدا کردم ولی برای من ریشه پزشکی داشت که اینطوری شده بود و همچنان درگیرش هستم 

فردا ساعت ۵ صبح قهوه بخورم به نظرت تا شب بیدار نگهم میداره؟

بستگی به بدن خودت داره ولی ی برنامه بریز با دوستات یا خانواده یا کسی که سرگرمت کنه از صبح زود از خونه بزن بیرون تو خونه نباشی که بتونی بخوابی من اینو امتحان کردم بهتر بود ولی بازم دو روز بعدش ساعت خوابم خراب شد🤣