2777
2789

دختر خانم مذهبی با حجاب کامل. وضعیت اقتصادی خانواده ایشون متوسط هست. ولی عکسی که فرستادن، گوشی 100 تومنی دارند و دستبند ضخیم طلا، شاید 100 تومنی باشه و انگشتر طلای حداقل 4 گرمی (حدود 30 تومن) دستشون هست. شاغل هستند. ارشد دارند. 28 ساله.

من کار ساده ی 15 تومنی دارم. کارشناسی دارم. مذهبی هستم. گوشی 17 تومنی دارم. شاید وسایل توی کارگاهم حدود 300 تومن بشه. نه پس انداز دارم، نه خونه و نه ماشین. 31 سالمه. اختلاف سنی حدود 2.5 سال هست. خیلی تعریف دختر خانم رو میدن. غیر مستقیم متوجه شدیم که نظر ایشون منفی نیست.

ولی من حس می کنم اختلاف سنی کم هست و ایشون توی یک سطح بالاتر اقتصادی زندگی می کنند. به هم می خوریم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوشتون بیاد از هم  و بتونید یه زندگی معمولی رو فراهم کنید براشون نه چه اشکالی داره 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

منم

اخه جالبه 

حالا منی ک خانوادم هیچکدوم نذاشتن داشته باشم چنین موردی بیاد قبول نمیکنم

اخه طلا و موبایل اینا شدن ملاک؟ 😅

طلاشو چکار داری

حالا موقعیت اجتماعی و اخلاق و ظاهر حرفی

اخه جالبه حالا منی ک خانوادم هیچکدوم نذاشتن داشته باشم چنین موردی بیاد قبول نمیکنماخه طلا و موبایل ا ...

چی بگم:((

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

این چیزایی که گفتی تو ازدواج زیاد مهم نیست.اخلاقش ادبش شخصیتش فرهنگش خونواده اش زیباییش سلامت روانیش ...

اتفاقا

اگه سطح تواقعاتش بالاباشه ایشون نمیتونن فراهم کنن و خیلی اختلافات پیش میاد کم کم خانوم دلسرد میشه مرد عصبی میشه و...