2777
2789
عنوان

روتین پوستی برای نوجوان بگین

116 بازدید | 22 پست

پوستم چربه و جوش میزنم یه چند جایی هم لک داره رو صورتم 

خودم روزی دوبار صورتمو با شامپو میشورم (شامپو خرسی😑🥲) بعدشم شبا کرم و آب رسان خیار میزنم ولی خب زیاد تاثیر نداره

بعضی اوقاتم که حال داشته باشم ماسک میذارم رو صورتم مثلا ماست و زردچوبه و گلاب یا آب خیار ولی خب بازم زیاد تاثیر نداره موقت خوب میشه بعد موقع پریودی افتضاح جوش میزنم

چیا بزنم به نظرتون 

اول یه جلسه فیشیال بعدم آبرسان وفوم و ضدآفتاب مناسب پوست زده بشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی نوجوانی هرچی هم بزنی فایده نداره 

کاسنی بخورویکم هم بزن به صورتت

کبدروپاکسازی میکنه وکمترجوش میزنی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

آب بخور صورتت زیاد با صابون بچه بشور 

مرطوب کننده مرتب بزن آبرسان بزن ضد آفتاب بزن

من اینکار میکنم زیاد جوش نمیزنه در حد یکی دوتا جای جوش هم شنیدم میگن سرکه سیب بزنی (نزدم من تاحالا

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

اول یه جلسه فیشیال بعدم آبرسان وفوم و ضدآفتاب مناسب پوست زده بشه

من دوستم فیشیال کرد به شدت جوش زد اصلا قبلش جوش نداشت 

آبرسان و ضد آفتاب مناسب پوست چرب و آکنه دار میزنم 

و درمورد فوم چه فومی خوبه و تاثیر داره ؟ چون خیلیا میگن بدرد نمیخوره

آب بخور صورتت زیاد با صابون بچه بشور مرطوب کننده مرتب بزن آبرسان بزن ضد آفتاب بزنمن اینکار میکنم زیا ...

صابون میگن پوست رو داغون می‌کنه 

و خب اینا رو هم میزنم اما بازم هست دیگه 

بیشتر لک دارم تا جوش 

صابون میگن پوست رو داغون می‌کنه و خب اینا رو هم میزنم اما بازم هست دیگه بیشتر لک دارم تا جوش

من صورتم چرب زود صابون بچه خشک نکرد واقعا !

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

شوینده مناسب پوست چرب

مرطوب کننده 

آبرسان

واسه شما همینا کافیه عزیزم برای جوشات هرچند تو این سن طبیعیه اما سعی کن تغذیه ات رو کنترل کنی تا بهتر بشن دستکاری و اینا هم نکن