2777
2789
من یه وعده اصلیم شامه ک شوهرم میاد خونه ،دوتا خیار و نون پنیر نون طالبی شام نمیخوره واسش حکم عصرونه ...

منم وعده اصلیم شامه.

شوهر منم نون پنیر   اینا نمیخور🤨🤨

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلی؟ من همسرم این جیزا ر ره عنوان شام قبول نداره.. ولی پدرم قبول داشت.خودم انقدر دوست دارم که ن ...

آره متاهلم. شوهرم ماکارونی، قاطی پلوها مثل لوبیا پلو و... نمیخوره. به جای اینا منم تخم مرغ و نون پنیر سبزی و هندونه و...وقتی خورشتی نباشه میارم. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
مگه فستینگ اینطوری نیس ک از ساعت پنج و شش دیگ فقط آب و چای بخوری تا فردا صبحش؟؟

ببین فست ۱۲ ساعته ۱۴ ساعته و ۱۶ ساعته داریم..

مثلا میتونی شب ساعت ۸ شام سبک بخوری تا فردا ساعت ۱۱  ۱۲

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میشه این رژیم فستینگ توضیح بدید؟ تو نت برنم میاره کامل؟

اره میاره. اینستا ام اگه داری پره ازش...

ببین شما میتونی ۱۶  ساعت فست باشی مدل روزه داری منتها میتونی تو این مدت چایی بدون قند و شیرینی و کلا تلخ... قهوه تلخ.. اب.. دمنوش اینا رو بخوری. 

اون ۸ ساعت که مجاز به خودرنی باید کالری شماری کنی که زیاد نخوری و سالمم بخوری..

اون ۱۶ فست و معمولا میندازن تو زمان خواب

مثلا ۸ شب شام سبک بخور.. تا ۱۲ ظهر فردا فقط چایی و دمنوش و قهوه و اب

آره متاهلم. شوهرم ماکارونی، قاطی پلوها مثل لوبیا پلو و... نمیخوره. به جای اینا منم تخم مرغ و نون پنی ...

همسر منم قاطی پلو خیلی باب میلش نیست.. خیلی خوبه پس راحتی واسه شام

همسر منم قاطی پلو خیلی باب میلش نیست.. خیلی خوبه پس راحتی واسه شام

آره. ولی ظهر مهمون برا نهار سرزده داشتم😄این به اون در... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
رژیم ۸ و ۱۶ نیستی مگه؟ از ۸ شب تا ۱۲ ظهر فردا چیزی نخور

نه چون درس میخونم صبح تا ظهر نمیتونم چیزی نخورم

از پنج نمی‌خورم تا صبح

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

ببین فست ۱۲ ساعته ۱۴ ساعته و ۱۶ ساعته داریم.. مثلا میتونی شب ساعت ۸ شام سبک بخوری تا فردا ساعت ۱۱ ۱ ...

خب من چون درس میخونم نمیتونم تا ظهر چیزی نخورم..

اگه اول کاری هفته ی اول قشنگ دو کیلو میای پایین که البته پف بدنته بیشترش...۵ عصر تا ۸ صبح ؟؟؟ بعد می ...

اره روز اولم

آره مراعات میکنم