2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همگی فهمیدیم کاخ و کوخ و بنز همه باد هواست

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

ولی شادی و خنده تو پراید بهتر از هر دوی ایناست 

اینو سر لوحه قرار بده 

پول مهمه خیلی مهمه خیلی خیلی 

ولی از پول مهمترم هست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

حالا حتما هم نباید گریه کنی حتی رو موتور هوندا هم میشه از ته دل خندید

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حالا من حاضرم پولدار نباشم ولی اعصابم راحت باشه مدتیه شوهرم خیلی تو مخه دعاکنین برام درست بشه و زندگ ...

کلا مردا موجودات رو مخی هستن بخاطر همین میگم حداقل پولدار باشه

حالا چرا گریه ،مهم اینه دلت خوش باشه و کیفشو ببری من طرف میلیارد دارم تو فامیل بعد چهارده سال زندگی زنشو یه مسافرت نبرده ،ولی طرف میشناسم زندگی معمولی داره همش با همسرش بیرون و بازاره و داره لذت می‌بره از زندگیش ،اونابی که پولدارترین گدا ترن عزیزم 🤣

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

به شدت مخالفم

همه چی داشته باشی ولی دلت خوش نباشه مفت نمی ارزه 

این جمله مزخرف ترین جملست چون کسی که اینو ساخته همه چیزو تو پول میدیده 

تو اطرافم کسایی رو میشناسم که تو کاخ زندگی میکنن ولی افسردگی دارن و تو گوشه تیمارستان منتظر مرگشون هستن 

من به شخصه راضیم شبا با نون پنیر بخوابم ولی دلم خوش باشه و سرمو راحت رو بالشت بذارم نه اینکه با گریه همبرگر با روکش طلا بذارم دهنم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊