2777
2789
عنوان

بچه ها من بدبینم❓

72 بازدید | 6 پست

بچه ها از دیروز اعصابم خیلی خرابه من و عروس داییم تویه واحد مستاجریم هردو شوهرامون هردو صبح زود میرن سرکار و همسر من ساعت 5میاد شوهر اونم7واینا اونم اغلب وقتی تنهاست میاد پیش من دیروز ساعت1ظهر اومد بایه کراپ و شرتک من ی پسر8ساله دارم ک خیلی جلوش مراعات میکنم پوششمو نمیگم با شالو اینا جلوشم اما دیگه این حد نیستم ساعت 5شد گفت حوصلم سر رفته اسپیکر بیار اورد روشن کرد صداشم تا اخر بلند کرد هی بهش میگفتم الان شوهرم میاد دوس نداره صدای بلند اهنگ ازخونم دربیاد هی کم میکرد باز بلند میکرد. اخر بهش گفتم من میخوام برم نونوایی و یکم خرید دارم میای باهم بریم گفت نه. من باخودم گفتم الان بلند میشه میره خونش ولی نرفت. منم گفتم خب پس میرم دیرم نشه الان شوهرم میاد هی تاکید میکردم ک الان هر آن ممکنه برسه ولی هیچ عکس العملی نمیداد

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

منم رفتم خرید اونم موند توخونم با پسرم🫤بعد که اومدم خونه دیدم شوهرم اومده اونم رفته بود خونش. الله واعلم ک با چه وضعی جلو شوهرم درومده بود

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

بچه ها حق دارم حساس بشم بهش؟ از پسرم پرسیدم زنعمو وقتی بابات اومد اینجا بود گفت اره گفتم پس چجوری رفت خونش گفت بابایی رفت تو اتاق اونم رفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکارکنم بچه ها شوهرش خیلی مقیده بفهمه اینجور کرده واویلا. تاصب میشه زنگ میزنه چتر میشه اینور

حق با شماس

میدونم اگه بهش گوشزد کنم ناراحت میشه و قطع ارتباط میکنه من نمیخوام قطع ارتباط کنه چون بلاخره فامیلیم همسایه ایم چشممون به همه بعدم خیلی بچس 15سالشه

میدونم اگه بهش گوشزد کنم ناراحت میشه و قطع ارتباط میکنه من نمیخوام قطع ارتباط کنه چون بلاخره فامیلیم ...

الان که همسرش متوجه نشده همسرتون هم رفتن تو اتاق و رفته ولی دوستانه بهش بگین از طریق فرزندتان مثلا