2777
2789

همیشه خدا بوی دهنش تا صد فرسخ اونو تر از خودش می‌ره 

از اول جنگ اومدن شهرستان از تهران خونه عموم که دیوار به دیوار ماست یکی نیومدن خونمون بهمون سر بزنن

ماهم سگ محلش کردیم مهمونش نکردیم 

واسه مراسم خاکسپاری شوهرش مادرم رفته بود تهران اصلا سلام نداده بود و هیچ حرف نزده بود با مادرم 

منم هرجا میبینه همیشه اخم می‌کنه و محلم نمی‌ده

عروسی پسر عمم رفتم داخل یهو همشون جمع شدن یهویی از اونجایی که من بودم رفتن به جا دیگه نشستن

انگار عقده دارن کثافتا

همه فامیل دارن ماهم داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحال خودم عمه ندارم 

از همه بهتر بچه هام هم عمه ندارن 😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چرا بو میده؟ اه

نمی‌دونم بخدا

بوش کم هم نیست 

مثلا‌ تو یه اتاق نشسته باشه کل اون اتاق بو میده 

انگار از معده هست وگرنه دندون اینقدر بوش زیاد نیست که پخش بشه 

دخترشم همینجوریه

از هرچی عمس،متنفرم منم یکیشودارم عوضی واس فوت مادرم نیومدحتی 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

عمه خوب خوبه من خودم عمه هستم والا دلم نمیاد تو بگم به بچه ها

من از زن داداشم خوشم نمیاد یعنی انقدر بدم میاد ک میبینم تپش قلب میگیرم افریته 

ولی بچه هاشو دوسدارم ن ب اندازه اون برادرم ک زنش احترام میزاره!

مامان من همیشه با خانواده پدریم مشگل داشت ک الان ک بزرگ شدم میفهممش کارش درست بوده یکم بیشتریکم کمتر

بخاطرهمین از مامان من خوششون نمیاد وخوب معلومه از منم خوششون نمیاد ک ب تخمدان چپم ری دم ب همشون

خدا لعنتش کنه الهی خودش گور به گور شد نرو یه روزم تنها برو تف بنداز رو قبر کثیفش و برگرد

شایدباورت نشه ولی دختراشغالش روزدوم که مااول صب داشتیم از سرمزارمادرم برمیگشتیم ساعت 7صب بایه من آرایش بیرون بوددرصورتیک مادرم عاشق برادر،زاده هاش بودهمیشه،روتخت بیمارستان هر لحظه سراغ اون خانواده روگرفت ولی نیومدن نفرت عجیبی دارم ازشون

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔