2777
2789

برای پسرا آسونه، قدرت حل مساله ی اوونا راحت بروز میده.

ولی یکبار خواستگاری رفتم و 2 ماه بیرون می رفتیم. هنوز متوجه نشده بودم. 

چه نشانه های از رفتار یا گفتار دختران باهوشی که میشناسید، سراغ دارید؟

هوش یعنی چی؟هوش معانی مختلفی داره تو هر موضوعی مختلفه

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

ببین بستگی داره تعریف شما از هوش چی باشه 

مثلا من بشخصه تو تشخیص رنگ و مسیریابی کلا مشکل دارم و حتی خنگم هستم 

ولی هوش تحلیلی انتقادی منطقیم خوبه اهل استدلال و بحثم و دید واقع گرایانه ای به همه چیز دارم شما باید اول تعریف کنید منظور چه نوع هوشیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوش یعنی چی؟هوش معانی مختلفی داره تو هر موضوعی مختلفه

این که مثلا مطلبی رو سریع متوجه بشوند. به عبارتی "روی هوا مطلب رو بزنند" و یا وقتی اول صحبتی رو می شنوند، آخر مطلب رو حدس بزنند.

این که مثلا مطلبی رو سریع متوجه بشوند. به عبارتی "روی هوا مطلب رو بزنند" و یا وقتی اول صحبتی رو می ش ...

این ک خیلی مشخصه تو گفت وگو باید متوجه شید

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

دوستم سالهاست ازدواج کرده و همو رفیق صدا میکنن!

همیشه میگه دوتا قضیه جدا از همه که نباید قاطیش کنیم،

برتری وجود نداره، تفاوت دیدگاهه!! ما پذیرفتیم چه کسی در چه موردی مهارت داره...

توافق کردیم هر جا حرف همو متوجه نشدیم با اعتماد به دیگری که در اون مسئله دستش بازتره عمل کنیم!!

میگفت گاهی موضوعی پیش میاد، هرچی توضیح میدن من متوجه نمیشم! میگم بهت اعتماد دارم و هرچی تو صلاح میدونی همونه!! و بلعکس...

سعی نداریم بهم بفهمونیم کی بیشتر حالیشه، قبول کردیم کی در چه چیزی مهارت داره!!

شاید موضوع مورد انتظار شما، در اون نبوده!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

این ک خیلی مشخصه تو گفت وگو باید متوجه شید

مثلا 2 تا خانم رو که میشناسم با هم مقایسه کنیم. میگم که میشه هال رو با 2 تا 12 متری موکت کرد.

می پرسند چطوری. می گم که اگر تیکه ی اضافه ی راهرو با تیکه ی اضافه ی کنار پا گرد رو با هم استفاده کنیم، همینقدر موکت کافی هست.

اولی گفت: نه از کجا معلوم، شاید نشه. 

دومی گفت: آها، همین تیکه مربعی که اضافه می مونه رو برای اوونجا استفاده می کنی.

خیلی با احتیاط صحبت می کرد. نمی تونستم تشخیص بدم از روی خجالت چیزی رو بیان نمی کنه یا نه.

مثلا می پرسید برای خونه چطوری می خوای سرمایه جمع کنی، توضیح می دادم. بعد می گفت واقعا میشه؟ نمی دونم مطلب رو متوجه نشده بود یا از ریسک کار ترسیده بود.

مثلا گفت بریم کافه ی فلان، پرسیدم کدوم خیابون هست و رفتیم. مسیر طوری بود که از وسط خیابون می رسیدیم. دور زدم و از جایی وارد شدم که از اول خیابون وارد بشیم. توی مسیر گفت الان داریم دور میشیم. گفتم 2تا خیابون سمت راست میریم بعد میپیچیم میرسیم به خیابون. گفت نه داریم دور میشیم. وقتی رسیدیدم گفت شما چطوری اینجا رو خوب بلدید. نمی دونم مرکز شهر رو بلد نبود یا استرس داشت یا مطلب پیچیده بود.

برای همین نمی تونستم تشخیص بدم.

دوستم سالهاست ازدواج کرده و همو رفیق صدا میکنن!همیشه میگه دوتا قضیه جدا از همه که نباید قاطیش کنیم،ب ...

داشتم فک میکردم چی تایپ کنم چشمم خورد ب کامنتتون 

عالی👍

مثلا 2 تا خانم رو که میشناسم با هم مقایسه کنیم. میگم که میشه هال رو با 2 تا 12 متری موکت کرد.می پرسن ...

این چیزا ملاک نیس اینجوری نمیشه هوش یکیو تعیین کرد بقول خودتون ادما از جنبه ی متفاوتی به موضوع نگا میکنن