2777
2789
عنوان

به نظرتون نامزدمو دعوت کنم بیاد

215 بازدید | 9 پست

ما هر سال عاشورا نذری آش میدیم

خانواده مادرم میان خونمون

مامانم میگه نامزدمو دعوت کنم

از طرفی خاله هام اصلا با نامزدم خوب نیستن 

میترسم بیاد رفتار خوبی باهاش نداشته باشن

چیکار کنم بنظرتون

از ی طرف با خودم  فکر میکنم تا کی نباید تو جمع بیارمش یعنی 

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب نمیشه بخاطر دوتا آدم مخالف توی جمع نبریش

میترسم رفتار بدی نشون بدن آبروی منو ببرن

ببخشید ولی الان اولویت باید همسرت و خانوادش باشن نه خاله و خانباجی، اگه مشکلی دارن اونا نباید بیان 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ببخشید ولی الان اولویت باید همسرت و خانوادش باشن نه خاله و خانباجی، اگه مشکلی دارن اونا نباید بیان

خب خالم اینا برای من مهم نیستن 

من همه نگرانیم اینه بیان چیزی بهش بگن آبروم بره

خب خالم اینا برای من مهم نیستن من همه نگرانیم اینه بیان چیزی بهش بگن آبروم بره

بعیده انقد بی عقل باشن چیزی بگن ولی اگه  گفتن همون لحظه کاملا جدی بهشون بگو حرمت ها رو حفظ کنن و حق بی احترامی ندارن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بعیده انقد بی عقل باشن چیزی بگن ولی اگه گفتن همون لحظه کاملا جدی بهشون بگو حرمت ها رو حفظ کنن و حق ...

همه مشکلشون با نامزدم اینه که ما ده سال تفاوت سنی داریم...