2777
2789
عنوان

فیل خوب معرفی کنید

159 بازدید | 13 پست

از صبح نت ایرانسل وصل شده برام ولی فیل شکن هام حتی v2ray  کار نمیکنه، مال شما هم همینه؟! بگید از چی استفاده می کنید.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

توی تاپیک قبلت اومدم بگم ک قفل بود

متاسفانه الان حدود سه ساله هییییچ رابطه ای نداشتیم

کل فامیل هم میدونن ولی چون سه تا بچه دارم به هرکی میگم سه ساله هیییچ رابطه ای نداشتیم باورشون نمیشه

ما حتی جای خوابمون هم جدا شده در حدی ک میره اتاق در رو میبنده

دیگه روی لباسم نظر نمیده

روی اشپزیم تعریف نمیکنه

ولی امان از وقتی ک بریم مهمانی میشه ی جنتلمن واقعی

واقعا بعضی وقتا اونقد بی توجهی میبینم ک از خودم و هیکلم و حتی صدام بدم میاد

از خونه بدم میاد از بچه ها بدم میاد

چقدر ما زن ها مظلومیم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی تاپیک قبلت اومدم بگم ک قفل بودمتاسفانه الان حدود سه ساله هییییچ رابطه ای نداشتیمکل فامیل هم میدو ...

متاسفم عزیزم. این دوست من هم طفلی همینجوره، میگه دوساله کلا جاش جدا شده، البته شوهر این طفلی خیلی پرروئه، خودش نه قیافه داره نه پول نه حتی مردونگی بعد به این گفته فلانی زنه!! 

دیگه وقتی پای بچه میاد وسط اونم سه تا، فکر کنم باید از خووگذشتگی کنی تو این مورد.

نمیدونم بعضی مردا چرا اینقدر قدرنشناس هستند، این دوست من کارمنده، خوشگله ، آرومه، خانواده ثروتمندی داره ولی این الدنگ شوهرش هیچی نداره، فقط رو داره. واقعا شماها خیلی صبورید من اگه بودم زندگی براش نمیذاشتم.

ایشالا شوهر تو هم درست بشه و زندگیت شیرین

@آلا۹۴‍  

سلام عزیزم

منم تو اون تاپیک بودم وقتی آدم بچه داره دیگه واقعا شرایط برای جدا شدن مثل کسی که بچه نداره نیست

حالا منم ذخیره کردم تاپیکتو بعد بخونم خوبه قفلش کردی چون معمولا کاربرای اینجا گزارش میزنن یا تو تاپیک دعوا راه میندازن

خواستم کمکت کنم اگه بیش از دوساله رابطه ندارن به پزشک قانونی میفرستن اونجا هم تعدد رابطه و هم نداشتن رابطه مشخص میشه حتی مشخص میشه یه نفر با بیش از یک نفر رابطه داشته یا نداشته منظورم اینه همه چی تو پزشک قانونی مشخص میشه بعد که غهمیدن حق طلاق و ناتوانیی همسرت مشخص میشه و طلاق میدن

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
چرا تاپیکتون قفل شد . در خصوص شوهر دوستتون.

خودم قفل کردم، فک نمیکردم پربازدید بشه چون اصلا وقت و حوصله اونهمه کامنت خوندن ندارم عزیزم.

چون این مشکل خیلی ها بوده . نتیجه ای مشخص شد؟

من الان متوجه شدم شما اقا هستید. نه دو روز پیش تاپیک زدم چه نتیجه ای تو دو روز؟!تا پرونده بره دادگاه و بقیه مراحل طول می کشه.