2777
2789
عنوان

مجرای اشکی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4432 بازدید | 24 پست
اره خیلی سخت بود خدا برا هیچ مادری قسمت نکنه بچشو مریض ببینه انشالله بچه شما خیلی زود خوب میشه  ...

عزیزم خدا واست نگهداره 

خدا از دهنت بشنوه

میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین       مرسی😌 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماساژ من از گوشه چشم میکشم باانگشت تا پایین بینی؟ درست؟

اره دکترا آموزش میدن  تومطب  همون طور . خیلی موثره نا امید نشو غصه نخور فقط ماساژ بده ..

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
بچه من تا ۱۱ ماهگی داشت منم نامید بودم .ولی ه ر چی بیشتر ماساژ بدی بهتره . زودتر خوب میشه . نگران مب ...

ماساژ میدم روزی ۴۰ بار بعضی وقتا هم بیشتر 

هر روز ک بیدار میشه چشمش بسته س با چایی و پنبه میشورم

ماساژ میدم روزی ۴۰ بار بعضی وقتا هم بیشتر  هر روز ک بیدار میشه چشمش بسته س با چایی و پنبه میشو ...

انشاالله زود خوب میشه .میل زدن هم یه عمل راحته . ولی دکتر بچم میگفت ماساژ از میل زدن موثر تره . چند  تا دکتر فوق تخصص بردمش . 

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
بله پسر منم مجرای اشک چشم چپش بسته بود نمیذاشت ماساژ بدم اخرشم خوب نشد مجبور شدیم یه سالگیش میل بزنی ...

میل زدن چجوریه بچه خیلی اذیت میشه؟ خواهر زاده منم تا یه ماه دیگه اگه خوب نشه باید میل بزنه

انشاالله زود خوب میشه .میل زدن هم یه عمل راحته . ولی دکتر بچم میگفت ماساژ از میل زدن موثر تره . چند ...

فوق تخصص  چ کرد واس نی نی تون فقط قطره داد و گفت ماساژ ؟ 

میل زدن چجوریه بچه خیلی اذیت میشه؟ خواهر زاده منم تا یه ماه دیگه اگه خوب نشه باید میل بزنه

پسر من بیشتر بخاطر گرسنگی و تشنگی اذیت شد اخه میگن از چند ساعت قبله عمل نباید شیر و غذا بخوره بعدشم که بیهوش میکنن عملشم 6 دیقه بود بعد از عملم یکم گریه کرد دکتر گفت میتونی شیرش بدی شیر خورد تا اثر بیهوشی بره یکم گریه کرد بعدش خوب شد کامل

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
بیشتر از پسرم خودم اذیت شدم خیلی براش ناراحت بودم  بیهوشش کردن عملش کردن 6 دیقه بود زمان عملش ...

عزیزم چقدر بعد از عمل خوب شد؟ دختر من دیروز عمل کرده ولی آوردیمش خونه بازم چشمش همونطوری شده قی داره و اشک

چقدر بعد عمل خوب میشه؟

عزیزم چقدر بعد از عمل خوب شد؟ دختر من دیروز عمل کرده ولی آوردیمش خونه بازم چشمش همونطوری شده قی داره ...

ببخش عزیزم الان دیدم

یکی دو روز قی داشت بعدش خوبه خوب شد خیالت راحت طبیعیه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹