2777
2789
عنوان

مجرای اشکی نوزاد

4432 بازدید | 24 پست

دخترم ۸ ماه و ۱۳ روزشه مجرای اشکیش بسته س چشمش همش قی میکنه دکتر گفت باید روزی ۴۰ بار ماساژ بدی و قطره هم داد ب مدت ی هفته بریزم تو چشمش کسی بوده بچه ش اینطوری شده؟ اخه خوب نمیشه چرا میترسم 

میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین       مرسی😌 

عزیزم‌ بچه منم همینطوره.

خیلی از اطرافیانمم بودن که با ماساژ خوب کردن بچه هاشونو.

خوب میشه فقط با دست تمیز روزی ۴ یا ۵ بار ماساژ بده.

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پسر منم مجرای اشک چشم چپش بسته بود نمیذاشت ماساژ بدم اخرشم خوب نشد مجبور شدیم یه سالگیش میل بزنی ...

میل چ جوریه ؟  اذیت شد ؟ اخییی عزیزم

دختر منم همینجور بود ولی زیاد طول نکشید موقع سیر دادن ماساژ بده

قطره یک بار مصرف داد دو دفعه ریختم خوب شد

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
میل چ جوریه ؟  اذیت شد ؟ اخییی عزیزم

بیشتر از پسرم خودم اذیت شدم خیلی براش ناراحت بودم 

بیهوشش کردن عملش کردن 6 دیقه بود زمان عملش بعدش خداروشکر بهتر شد

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
بیشتر از پسرم خودم اذیت شدم خیلی براش ناراحت بودم  بیهوشش کردن عملش کردن 6 دیقه بود زمان عملش ...

وااای عزیزم  

خیلی سخت 

همش میترسم اصلا طاقت ندارم ببینم دخترم بدحال باشه یا گریه کنه میمیرم

بچه من تا ۱۱ ماهگی داشت منم نامید بودم .ولی ه ر چی بیشتر ماساژ بدی بهتره . زودتر خوب میشه . نگران مباش فقط ماساژ ماساژ . یادت نره .چشمش وقتی قی زد با چایی ولرم و پنبه تمییز کن . اصلا  خسته نشو از  ماساژ

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
وااای عزیزم   خیلی سخت  همش میترسم اصلا طاقت ندارم ببینم دخترم بدحال باشه یا گریه کنه می ...

اره خیلی سخت بود خدا برا هیچ مادری قسمت نکنه بچشو مریض ببینه

انشالله بچه شما خیلی زود خوب میشه 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹