2777
2789
عنوان

خوش به حال دخترعموم

752 بازدید | 46 پست

میدونم کلمه ی خوش به حالت خیلی کلمه ی بدیه

بخدا اهل حسادت هم نیستم

ولی غبطه میخورم

هر دو تامون نزدیک ۳۰ سالمونه، با این تفاوت که اون با ازدواجش ملکه شد، و من همیشه یه آدمی که خودم باید به فکر درآمد و... باشم

اون ۱۵ سالگی ازدواج کرد، اصلا هم پشیمون نشد خدا رو شکر، شوهرش فوق العاده پولداره، قبلا میدونم شوهرش ماهی ۲۵۰ داشت، الان مسلما بیشتر شده. ولی من همش درس تهشم، از ۲۶ سالگی یه چند وقتی کار کردم با حقوق پایین، الانم پشت آزمون وکالت

اون الان ماشین میلیاردی داره که من حتی اسمشو هم نمیدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرش چیکارس

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

ولی من تحصیلاتو به پول ترجیح میدم 

از تحصیلاته که پول بدست میاد اگه واقعا کسی دل به کار بده

توام داخل زندگی اون نیستی همه داخل زندگیشون کم و زیاد دارن

تو فکر کن اگه یه روز شوهرش بهش پول نده واقعا هیچی از خودش نداره

خودتو دست کم نگیر 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

ولی من تحصیلاتو به پول ترجیح میدم از تحصیلاته که پول بدست میاد اگه واقعا کسی دل به کار بدهتوام داخل ...

البته این روزا تحصیل خیلی هم پول توش نیست

سالها درس میخونی و تلاش می‌کنی ولی حقوق کارمندی و متصل به تحصیلات چیزی نداره

این روزا پول تو بازار آزاده 

تو هم امسال تمام تلاشتو کن که وکالت قبول شی. یه پرونده خیلی ساده انجام میدن 100 تومن میگرن.

راه رسیدن هر کسی به خوشبختی متفاوته و سختی و اسونی داره. 

تو شرکت نفت کار میکنه که اینقدر حقوقش؟

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟