2777
2789
عنوان

خانوما میشه نفری یه صلوات بفرستید❤️🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 38 پست
قربونت برم دیدم میشه بگی بهش میرسم یا ن🥺ازدواج

دورت بگردم برای ازدواج احتمالش تقریبا 70 درصد هست

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

دورت بگردم برای ازدواج احتمالش تقریبا 70 درصد هست

مرسی ببخشی اجی اذیتت کردم 🥲

اون ۳۰ درصد چرا نیس؟

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ببخشی اجی اذیتت کردم 🥲اون ۳۰ درصد چرا نیس؟

خواهش میکنم خواهر 

بخاطر اینکه حسود دارید و داخل رابطه پر تنش هستید و لجبازی و مودی بودنتون باعث میشه رابطه به ازدواج ختم نشه کمی کوتاه بیاید بهتره

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

خواهش میکنم خواهر بخاطر اینکه حسود دارید و داخل رابطه پر تنش هستید و لجبازی و مودی بودنتون باعث میشه ...

اها مرسی 

میشه آخرش اون رسیدنه قویه یا نرسیدن؟؟🥲

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اها مرسی میشه آخرش اون رسیدنه قویه یا نرسیدن؟؟🥲

خواهش قشنگم نرسیدن ولی مدارا کنی می‌رسی بستگی به خودت داره قشنگم:)))

خواهش قشنگم نرسیدن ولی مدارا کنی می‌رسی بستگی به خودت داره قشنگم:)))

اها اون بیچارهه راضیه هی🥲🥺

گفتی ممکنه جدای بشین از طرف کیه؟؟

سلام ببخشید چه سالی پزشکی قبول شدید؟

سلام خواهش میکنم گلم 1401-1402

سلام ببخشید چه سالی پزشکی قبول شدید؟

اگه سوالی راجب پزشکی داری بپرس با کمال میل جواب میدم

ببخشید جواب اولتونو ندیدم دوباره پرسیدم😂❤️

نه خواهش میکنم😂❤️