امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیییییی-حالم بده از اینهمه گرفتاری از حرفای الکی مردم پشت سر -از تنهایی -از خراب شدن زندگیم داداشم -از اینکه محبت شوهرم کمه از بی پولی -از اینکه دوستام میرن بیرونو و من اجازه ندارم کم اوردم
هیییییی-حالم بده از اینهمه گرفتاری از حرفای الکی مردم پشت سر -از تنهایی -از خراب شدن زندگیم داداشم - ...
عزیزم هرکس به نوعی مشکلات داره
صبور باش همه چی خوب میشه
بی پولی رو اکثرا دارن تحمل میکنن
در دهن مردم رو هم نمیشه بست توجه نکن
شوهرت چرا بی محبتی میکنه ؟
امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨