2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین سونو انتی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 44 پست
علائم هم تهوع عصر داشتم که الان تموم شده به شده اشتهای زیادی دارم تند تند گشنه میشم موهای بدنم عجیب ...

این علائم پرمو شدن من داشتم پسر بود

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

سلام چند هفته هستین

یه نظریه هست نمیدونم دیگه چقدر میتونه درست باشه اما تا حدودی درست بوده میگن در عکس سونو ان تی اگر سر جنین سمت راست باشه دختر هست و اگر سر جنین سمت چپ باشه پسر 

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم پسرهعکس سونوی ان تی منم همینجوریه

عکس انتی همه همینجوره😂

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
بیشتر علایم پسر بوووود که

به علائم ربطی نداره عزیزم منم علائمم شبیه پسر بود حتی شکمم آنقدر الان تیزه هرکی میبینه میگه پسره ولی دخمل جونمه.من از روی پایین تنه که صافه گفتم واسه پسر یکم فرق داره

استارتر برگه انتی رو بفرست. معمولا احتمال رو اون جا میزنن. با اینکه انتی به من احتمال ۷۰ درصد دختر داد. ولی پسر شد بچم. کلا انتی خیلی روی جنسیت سندیت نداره.

من باور دارم زن باردار حس درونیش هرچی بگه، بچه اش همون میشه. من با اینکه فرقی نداشت واسم، یه حسی بهم میگفت پسره. وقتی که تصورشم میکردم، ناخوداگاه پسر میومد تو ذهنم، میخواستم حرفم باهاش بزنم، ناخوداگاه میگفتم پسرم، بعد سریع خودمو اصلاح میکردم😂

انتی ام بهم گفت دختره، حسم میگفت اشتباه گفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
نمیدونم والا😁بعضیا میگن مدل جمجمه شون فرق میکنه

اها، من متوجه اش نمیشم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به علائم ربطی نداره عزیزم منم علائمم شبیه پسر بود حتی شکمم آنقدر الان تیزه هرکی میبینه میگه پسره ولی ...

به سلامتی ب دنیا بیاد عزیزم شما انومالی رو رفتین ...

اما خب ب نظر من هم علایم هم انتهای ستون فقرات عکس سونو دوستمون به پسر میخوررره که انشالله برا همه سالم و سلامت به دنیا بیاد 

سلام چند هفته هستینیه نظریه هست نمیدونم دیگه چقدر میتونه درست باشه اما تا حدودی درست بوده میگن در عک ...

نه اینو پرسیدم دکتر گفت اصلا هیچ ارتباطی نداره ولی در کل از اول رحم من سمت چپ بود بچه هم همونجا بود امروزم 

الان دوازده هفته و چهارروز

استارتر برگه انتی رو بفرست. معمولا احتمال رو اون جا میزنن. با اینکه انتی به من احتمال ۷۰ درصد دختر د ...

من چون بچه خدا خواسته بوده برنامه ریزی قبلش نداشتیم هیچ احساسی در موردش ندارم و برای همین کنجکاوم بدونم چیه قبلیا رو چون رژیم غذایی میگرفتم و یا روز نزدیکیم رو میدونستم قشنگ خودم میفهمیدم چیه