2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین سونو انتی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 44 پست
من چون بچه خدا خواسته بوده برنامه ریزی قبلش نداشتیم هیچ احساسی در موردش ندارم و برای همین کنجکاوم بد ...

اسی چنتا بچه داری این چندمی هستش بچه های قبلی چی هستن خودت چی میخوای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چنتا بچه داری این چندمی هستش بچه های قبلی چی هستن خودت چی میخوای

سومیه به امید خدا 

یه دختر دارم یه پسر 

چیز خاصی نمیخوام 😆هرچی باشه سالم باشه صالح باشه 

فقط دوست دارم بدونم دیگه صبر ندارم تا انومالی که بفهمم🥲

سومیه به امید خدا یه دختر دارم یه پسر چیز خاصی نمیخوام 😆هرچی باشه سالم باشه صالح باشه فقط دوست دارم ...

به سلامتی به دنیا بیاد منم بچه سومم رو حاملم ناخواسته با IUDبچه دومم شیر میخوره منم با کلی استخاره و بالا و پایین و اینکه بچه های ناخواسته عزیزتر میشن نگهش داشتم اما این روزا ازبس به جنسیت فک کردم داغون شدم 

من چون بچه خدا خواسته بوده برنامه ریزی قبلش نداشتیم هیچ احساسی در موردش ندارم و برای همین کنجکاوم بد ...

انشالله خوش قدم باشه♥️

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
اسی هیچکس واسه منو حدس نزد😭شما یه حدسی بزن این تنها عکسیه که دارم اون عکس کوچیک کنار عکس رو هم بزرگ ...

عشقم باور کن من سر در نمیارم 🥲🥲واقعا فرقشون رو متوجه نمیشم اصلا 

برا خودمم دوستان نظر میدن اصلا نمیفهمم از کجا و چجوری میگن

الان ۳۲ هفته ام.بچه دوممه.شما چند وقتته؟بیمارستان انتخاب کردی؟طبیعی یا سزارین

به سلامتی بیاد بغلت عزیزم خوش بحالت چیزی نمونده من اولشم هنوز 13هفتمه ...ما مشهدیم و بیمه تامین و نهایتا بیمارستان 17شهربور ...دوتای قبلی طبیعی دیگه اینم احتمالا همون طبیعی 

عشقم باور کن من سر در نمیارم 🥲🥲واقعا فرقشون رو متوجه نمیشم اصلا برا خودمم دوستان نظر میدن اصلا نمی ...

اشکال نداره گلم حالا نری دیگه نیای اینجا 

تاپیک تو ذخیره میکنم انومالی رفتی باز بیا بگووو بچت چی بود ...

به سلامتی بیاد بغلت عزیزم خوش بحالت چیزی نمونده من اولشم هنوز 13هفتمه ...ما مشهدیم و بیمه تامین و نه ...

ممنونم گلم خدا برات بسازه واقعا نیاز داشتم به دعات خیلی استرس دارم واسه زایمان قبلی سزارین بودم اینم سزارین هست.منم بیمه تامین اجتماعی هستم حدود ۲۴بیمارستان میخواد ۱۰تومن دکترم