2777
2789
عنوان

بیاین جاریم زایمان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 42 پست

ببین عزیزم مشکل تو جاریت نیست خانواده شوهرت باهات بد بودن پس برو تبریک بگو خوش بگذرون برگرد خونت ک نری مینویسن پای حسادت ب جاری 

تازه اینم بدون در طاهر با جاریت خوبن از درون خبر نداری 

جاری بزرگم اوایل بهم حسودی میکرد ک اینکار و برام نکردن اونکارو نکردن 

در حالی ک برا منم هیچ کاری نمیکردن سرایط من بدترم بود همه خرج و مخارجشون و انداخته بودن گردن شوهر من اما طاهر و تو جمع باهام خوب بودن ولی خدا میدونه چی کشیدم ازشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکار کنی بچهاتون ب عمو نیاز دارن و جاریت الان نیاز داره عموی بچش بیاد دیدن بچشبرو ببینش هدیه هم ببر ...

بچه ها اول همه به یه مادر سالم نیاز دارن آنقدرها هم به همچین فامیلی که خرده شیشه دارن نیاز ندارن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها اول همه به یه مادر سالم نیاز دارن آنقدرها هم به همچین فامیلی که خرده شیشه دارن نیاز ندارن

من باشم دعوایه مادرشوهرش ب جاری تازه وارد و برادر شوهر ربط نمی‌دم و خودمو آدم بده نمیکنم ک جاری هم بگه آره حسادت کرد

ببین عزیزم مشکل تو جاریت نیست خانواده شوهرت باهات بد بودن پس برو تبریک بگو خوش بگذرون برگرد خونت ک ن ...

واگذارشون به خدا

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم و دوست ندارن حتما چون پدرش شهید شده و فقط یه پسر داشته شهید شده

خوب وقتی دوستش ندارن.  تو چه اصراری داری که آنقدر بچسبی بهشون.   ولشون کن برن به درک.  بعضی ها انگار بی دلیل از آدم کینه دارن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خوب وقتی دوستش ندارن. تو چه اصراری داری که آنقدر بچسبی بهشون. ولشون کن برن به درک. بعضی ها انگار ...

همسرم پدر نداشته کمبود محبت داره همش دوست داره با اونا باشه حتی بد باشن

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم پدر نداشته کمبود محبت داره همش دوست داره با اونا باشه حتی بد باشن

دیگه کرم از خودت شوهرت هست. تو سرش هم بزنند باز دنبالشون راه میافته.  تو بهش بگو بزار وقتی رفتن خونه خودشون می ریم دیدنش.    

هرکار کنی بچهاتون ب عمو نیاز دارن و جاریت الان نیاز داره عموی بچش بیاد دیدن بچشبرو ببینش هدیه هم ببر ...

عموووو 

عموی ما خونه خرابمون کرد باعث مرگ مادرمون شد خدا لعنتش کنه هر روز خدا لعن و نفرینم پشت سرشه 

واگذارشون به خدا

ب خاطر همون میگم برو خانواده شوهرتم واگذار ب خدا 

من الان باردارم ۴ ماهه دهنم سرویس شده ب خاطر ویار و تهوع شدید 

دست جاریم درد نکنه هفته ای بکی دوبار غذا میفرسته برام 

همه تو ی ساختمونیم مادرشوهرم خاهرشوهرام ی بار نگفتن مردی یا زنده ای