2777
2789
عنوان

شوهرم یه هفتس زنگ نزده

590 بازدید | 47 پست

تاپیک های قبلیم هست خودش شنبه گفت بروخونه ی مامانت اونجا آرومه یه ساعتم نمیشه فاصلمون ،بعد اومدم میگه دیگه حق نداری برگردی بچه هم بمونه پیش خودت ،

ازاون موقع حتی پیام نداده حال بچشو بپرسه کلا یه مدته زندگیمون پرازجنگ و دعواس یه روز آشتی سه روز قهر 

الان ازشنبه اینجام ن خودش ن خانوادش یه زنگ نزدن ،هنوزم ب بابام نگفتم میگفتم بگم خیلی کش پیدا کنه ،دیگه هم دوسش ندارم گفتم مهریم رو اجرا بزارم ولی انقد طول میکشه و هزینه داره ک حتی اونم نمیتونم انجام بدم ،درضمن هیچی هم ب اسمش نیست هیچی نداره ،اینجا حس بدی دارم دارم خفه میشم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه وقتشه با خانواده درمیون بذاری تا کمکت کنن

مامانم و خواهرم میدونن ولی بابا و داداشام نمیدونن فعلا مامانم گفت بزار یه هفته بگذره زنگ نزد ب بابات میگم 

بچه رو بده بره ب خانوادت هم بگو .بچه رو هم از سرش افکنده

دلم نمیاد بخدا پسرم خیلی وابسته ی منه ،عصبی میشم میگم زنگ بزنن بیان ببرنش دهنشونو سرویس کنه پسرم ۶سالشه ،بعدش نمیتونم میترسم بیان واقعی ببرنش میمیرم 

بزرگتراتو درجریان بذار ، پاشو برو خونت بگو خونمه اگه نذاشتت بری داخل زنگ بزن مامور بیاد صورت جلسه بگ ...

حالم ازش بهم میخوره هربار چیزی میشه دستمو میگیره میگه ناراضی گمشو خونه ی بابات ،الانم صدبار اونروز گفت بدردنخوری اگه برگردی فلان نمیخوام برگردم خودم

شما بهش زنگ میزنی جواب نمیده؟

به نظرم خیلی عادی پاشین برین خونتون 

بسته به اینکه چه برخورد و رفتاری داره بعد تصمیم بگیرین

خونه ی همسرت نزدیک خونه ی مادرشوهرت هست؟

مستاجرین یا خونه از خودتونه؟

چه زرنگه 😐

بخدا خودش هیچ خانوادش یه زنگ نزدن حال. نوشون رو بپرسن ،حالا تو یه ساختمان هستیم صددرصد خبر دارن این دعوای آخرهم بخاطر خانواده ی آشغالش بود ک مامانش پرش کرد