2777
2789
عنوان

شمام گاهی احساس زشتی میکنین

66 بازدید | 7 پست

چقد سخته گاهی ب چشم خودن هیچ زیبایی ندارم

با این ک همه جا ازم تعریف میکنن

گاهی غمگین میشم و میخوام هرکاری کنم احساس میکنم باید براش چهره زیباتری داشت حتی دوختن ی لباس حتی دوست داشته شدن از طرف خانواده همسر یا حتی خود همسر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرم از خودم خیلی زیباتره و خیلی مقایسه میشیم و این منو واقعا ازار میده و اعتماد به نفسم به شدت ...

سخته واقعا تو همچین شرایطی عزت نفستو حفظ کنی ی استادی میگفت هروقت خواستی خودت رو با کسی مقایسه کنی یادت باشه اون تو ی مسیر زندگی خودشه و تو توی ی مسیر دیگ و شرایط دونفر هیچ وقت یکسان نیست ک بخوای مقایسه کنی

سخته واقعا تو همچین شرایطی عزت نفستو حفظ کنی ی استادی میگفت هروقت خواستی خودت رو با کسی مقایسه کنی ی ...

اره واقعا من خودم مقایسه نمی کردم ولی اطرافیان خیلی اذیت می کردن طوری که حتی مامانم برداشت گفت خواهرم خوشگله و به من ی نگاهی کرد از روی دلسوزی گفت تو هم بانمکی خوب مگه خودم نمی دونم فلانی خوشگله چرا هی می زنید تو سرم حتی خواهرمم. کلی به من با تمسخر میگه من ارتو خوشگل ترم تو زشتی 😐

تو گذشته ی اینده ات هستی پس جایی برای پشیمونی نذار❤ 

اره واقعا من خودم مقایسه نمی کردم ولی اطرافیان خیلی اذیت می کردن طوری که حتی مامانم برداشت گفت خواهر ...

پیشنهاد میکنم بری تو سایت زندگی سالم ویساشو دوره های رایگانشو گوش بدی میدونم خیلی سخته اما سختیا ادمو بزرگ و قدرتمند میکنن:)

پیشنهاد میکنم بری تو سایت زندگی سالم ویساشو دوره های رایگانشو گوش بدی میدونم خیلی سخته اما سختیا ادم ...

مرسی از پیشنهادت حتما. 

من خودمم عادت کردم دیگ چرا باید بخاطر چیزی که خودم انتخاب نکردم غصه بخورم♥

تو گذشته ی اینده ات هستی پس جایی برای پشیمونی نذار❤